logo
0

Adidas A3 Men Fresh Deodorant Roll-on - Kuličkový antiperspirant

  • A3 Men
50ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 53952
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Najdete v kategoriích
Adidas / A3
Nebo vyzkoušejte další produkty z řady A3:
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
A3 Men Fresh Deodorant Roll-on - Kuličkový antiperspirant

Dlouhotrvající pocit svěžesti a dokonalá ochrana proti pocení více než 24 hodin

Přichází nová generace vysoce účinných antiperspirantů, které zajišťují dokonalou kontrolu nad pocením, přinášejí pocit maximálního pohodlí a dodávají sebedůvěru. Adidas představuje novou řadu Action 3 s Dry Max System, která je určena nejen sportovcům, ale všem, kteří vyžadují to nejlepší.

Původní technologie stávajících Action 3 antiperspirant roll-onů pro muže byla vylepšena o revoluční Dry Max System, jenž zabezpečuje tu nejvyšší ochranu proti pocení, kterou do této doby Adidas vyvinul. Doslova posouvá hranice dosavadních možností a uspokojí tak i velmi náročné požadavky profesionálních sportovců.

Nové antiperspiranty Action 3 s Dry Max System zajišťují až o 40% vyšší účinnost. Jedinečná kombinace účinných látek regulujících pocení a absorpčních materiálů redukuje vlhkost vylučovanou kůží po dobu delší než 24 hodin.

Po použití antiperspirantu Action 3 s Dry Max System zůstává pleť sušší po dlouhou dobu i v průběhu vysoké fyzické námahy. Vlhkost a zápach jsou redukovány a vy se můžete soustředit na mnohem důležitější věci, jako je posouvání osobních limitů a dosahování nových rekordů.
A3 Men