logo
0

Carbon Theory Charcoal & Tea Tree Oil Breakout Control Facial Cleansing Wash - Čisticí pleťový gel

  • Charcoal &
200ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 196787
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Charcoal & Tea Tree Oil Breakout Control Facial Cleansing Wash - Čisticí pleťový gel

Veganský čisticí gel s obsahem přírodních složek detoxikuje a absorbuje nečistoty z pokožky. Je dermatologicky prokázáno, že předchází vzniku pupínků a udržuje vaši pokožku čistou, vyváženou a hydratovanou. 

Osvědčené a oceňované mýdlo Charcoal & Tea Tree Oil Breakout Control Exfoliating Body Bar je nyní dostupné také ve formě mycího čistícího gelu Charcoal and Tea Tree Oil Facial Cleansing Wash. Veganský čistící gel s obsahem přírodních složek detoxikuje a absorbuje nečistoty z pokožky. Je dermatologicky prokázáno, že předchází vzniku pupínků a udržuje vaši pokožku čistou, vyváženou a hydratovanou.

Jak funguje:
Organické aktivní uhlí jemně odstraňuje bakterie, toxiny a přebytečný maz. Organický tea tree olej snižuje zánětlivost a působí jako přírodní antiseptikum. Bambucké máslo udržuje pokožku vyživenou a hydratovanou bez ucpávání pórů.

Co byste měli vědět:
Hloubkově čistí hydratuje pokožku cruelty free / vegasnký produkt redukuje zánětlivost pomáhá předcházet nedokonalostem (pupínkům, černým tečkám) pro všechny typy pleti

Použití:
Naneste na vlhkou pokožku a vpracujte do krémové pěny, vyhněte se citlivému očnímu okolí. Počkejte 30 sekund, poté opláchněte a osušte. Používejte ráno a večer jako první krok vaší každodenní péče o pleť.
Charcoal &