logo
0

Crescina Transdermic stupeň 500 - Péče na podporu růstu vlasů a proti vypadávání vlasů pro muže ( 20 x 3,5 ml )

  • Transdermic stupeň
3.5ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 161114
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Transdermic stupeň 500 - Péče na podporu růstu vlasů a proti vypadávání vlasů pro muže ( 20 x 3,5 ml )

Crescina Transdermic Re-Growth HFSC je dermokosmetický přípravek na lokální použití, který podporuje fyziologický růst vlasů. Receptura obsahuje: komplex pro opětovný růst Re-Growth Complex (cystein, lysin, glykoprotein), komplex HFSC (Stem-Engine), nový Re-Growth Booster Complex (methionin, glycine, měďnatý tripeptid-1), 3 složky zlepšující průnik (pentyleneglykol, decylenglykol, kaprylylglykol). Crescina Transdermic Re-Growth HFSC se doporučuje v případech, kdy je řídnutí způsobeno fyziologickými a nepatologickými příčinami. Kompletní ošetření pro obnovu růstu a proti vypadávání vlasů je vhodné pro střední fázi vypadávání vlasů. Nepůsobí na zcela atrofované folikuly.
TRANSDERMÁLNÍ TECHNOLOGIE
Patentovaná transdermální technologie (švýcarský patent CH 711 466) umožňuje aktivním složkám Re-Growth, HFSC a Booster Complexu proniknout vlasovým systémem nejen transfolikulární cestou (přes otvory folikulů), ale také transdermálně (ex vivo test s Franzovými buňkami) skrz vrstvy pokožky hlavy (epidermis a dermis). Díky jejich nízké molekulové hmotnosti a díky přítomností 3 složek podporujících průnik je usnadněna penetrace a působení funkčních aktivních složek (viz tabulka s výsledky testu penetrace v horní části balení).

Vlastnosti:
- péče na podporu růstu vlasů a proti jejich vypadávání,
- určeno pro muže,
- vhodné pro střední fázi řídnutí,
- chrání a pečuje o pokožku hlavy.

Jak používat:
Crescina Transdermic Re-Growth HFSC Complete Treatment se skládá z 10 ampulí Crescina Transdermic Re-Growth HFSC a 10 ampulí Crescina Transdermic Anti-Hair Loss. Každá ampule obsahuje 3,5 ml přípravku a je vhodná pro střídavé denní použití prvních 5 dnů v týdnu s následnou 2denní přestávkou. 20 ampulí obsažených v krabičce vystačí na 1 měsíční ošetření.

Upozornění:
POUZE PRO ZEVNÍ POUŽITÍ, NEAPLIKUJTE INJEKČNĚ, NEPOLYKEJTE
Vyvarujte se kontaktu s očima a sliznicemi.
Transdermic stupeň