logo
0

Goldwell Structure + Shine Agent 1 Softening Cream - Narovnávací a vyhlazující krém

  • Structure +
0 Strong
SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 197381
+ ZDARMA
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Structure + Shine Agent 1 Softening Cream - Narovnávací a vyhlazující krém

Jemný vyhlazující krém pro rovné a zdravě vypadající vlasy. Pro všechny typy vlasů.

Vlastnosti
- Poskytuje dlohotrvající vyhlazení vlasové struktury
- Fantastický fantastický anti-frizz efekt
- Vlasům dodává zářivý lesk
- Šetrný k vlasům s pečujícími vlastnosti
- Zkrácená doba působení pro zvýšení efektivity
- Jednodušší aplikace díky krémové konzistence
- Vylepšená vůně, která promění službu v příjemný zážitek

Intenzita vyhlazení dle vlasové struktry
0 Strong - chemicky nedotčené nebo odolné vlasy
1 Regular - normální až jemné vlasy, přírodní vlasy
2 Medium - barvené nebo melírované vlasy (do 30%)
3 Soft - citlivé, barvené nebo zesvětlované vlas

Použití:
Umyjte vlasy šampónem pro hloubkové čištění vlasů Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Deep Cleansing Shampoo a osušte ručníkem. Poté aplikujte ochranný sprej před narovnáváním Goldwell Structure + Shine Optimizer a vlasy pročesejte. V případě potřeby aplikujte na zničené a hrubé vlasy přípravný krém před narovnání Goldwell Structure + Shine Protection Pre-Treatment, pomocí misky a štětce.

Po umytí a ošetření vlasy rozdělte na 6 částí. Nejprve začněte v oblasti zátylku, aplikute krém Goldwell Structure + Shine Agent 1 Softening v tenkých vrstvách, přičemž 1cm od pokožky hlavy nechejte neošetřený. Jakmile dosáhnete správné úrovně uhlazení, důkladně opláchněte (3-5 min.) proudem vody a vysušte fénem. Chcete-li se ujistit, že doba působení vyhlazení je správná, proveďte test, dvěma způsoby.

Pomocí uzlíků - vemte tenký pramen vlasů a udělejte uzlík, který přitáhněte a vzápětí uvolněte. Pokud uzel zůstane uzavřený, pokračujte v aplikaci. Pokud se ale uzel roztáhne nebo otevře, prodlužte dobu působení a zkoušku opakute.
Pomocí hřebene - vemte 2-3 prameny (v různých částech hlavy) a otočte je kolem hřebínku, podržte 5 sekund a uvolněte. Pokud je tvar spirály zachován, pokračujte dál v postupu. Jestli se spirála rozmotá nebo nedrží svůj tvar, prodlužte dobu působení a tes opakujte.

Před použitím žehličky znovu naneste ochranný sprej Goldwell Structure + Shine Optimizer, pro hladký skluz žehličky po vlasech a aby byly vlasy dostatečně chráněny před teplem. Ujistěte se, že jsou vlasy orientovány do úhlu 90°. Podívejte se, zda je teplota žehličky nastavená na doporučovanou teplotu, podle jednotlivých typů vlasů*. Rozdělte vlasy na 6 částí a začněte žehlit u týla, od kořínků ke konečkům (v jednotlivých sekcích). Zvláštní pozornost věnujte oblasti kořínku a žehlení dokončete s vyšší intenzitou. Každý pramen přežehlete (3-4x).


*DOPORUČOVANÁ DOBA PŮSOBENÍ A TEPLOTA PRO JEDNOTLIVÉ TYPY VLASŮ
0 Strong - 18-25 min., 180°C
1 Regular - 12-18 min., 180°C
2 Medium - 12-15 min., 160°C
3 Soft - 8-12 min., 160°C

Jako poslední krok rozdělte vlasy na 6 částí a aplikute neutralizační krém Goldwell Structure + Shine Agent 2 Neutralizing Cream. Začněte na zátylku a aplikujte po částech, od kořínků ke konečkům, abyste stabilizovali výsledek narovnání. Nechte působit 5-8 minut bez zahřívání. Poté důkladně opláchněte vodou (3-5 minut) a ošetřete vhodnými produkty Goldwell Kerasilk.

Structure +