logo
0

Hawaiian Tropic Protective Dry Oil Continuous Spray SPF 30 - Suchý olej na opalování

  • Protective Dry
177ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 133570
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Nebo vyzkoušejte další produkty z řady Opalovací kosmetika:
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Protective Dry Oil Continuous Spray SPF 30 - Suchý olej na opalování

Hawaiian Tropic Olej na opalování ve spreji poskytuje širokospektrální ochranu UVA a UVB. Díky luxusní receptuře, obohacenou o kokos a papáju, se olej velmi rychle vstřebává a zanechává pokožku hydratovanou a jemnou.
Vychutnejte si až 80 minut na pláži nebo lenošením u bazené bez starostí díky vodotěsné receptuře. Olej je lehký a nezanechává mastný pocit na pokožce. Využijte pohodlné balení ve spreji a usnadněte si nanášení oleje na opalování. Ochranný olej na opalování s obsahem kokosu a manga chrání a hydratuje pokožku. Voděodolný. 
Nestříkejte přímo na obličej. Aplikujte 20 minut před opalováním. 3 polévkové lžíce na celé tělo. Aplikujte opakovaně pro zachování ochrany. Chraňte malé děti před přímým sluncem. Používejte pro ně oděvy a vlasovou kosmetiku s velmi vysokou ochranou (SPF vyšší než 25). Varování: Vyhněte se intenzivnímu polednímu slunci. Žádný opalovací produkt nemůže poskytnout 100% ochranu. Nadměrné vystavení slunci je vážným ohrožením zdraví. Menší množství použitého přípravku může zásadně snížit stupeň ochrany vaší pokožky.

VLASTNOSTI:
- suchý olej na opalování ve spreji,
- chrání před UV zářením,
- velmi rychle se vstřebává,
- hydratuje pokožku,
- dodává jí hebkost,
- nezanechává mastný pocit,
- je voděodolný.

Tlaková nádoba. Při zahřátí může explodovat. Chraňte před slunečním zářením a nevystavujte teplotám nad 50 °C. Nepropichujte, nepalte, a to ani po použití. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo na žhavý materiál. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm. Uchovávejte mimo dosah hořlavých zdrojů. Zákaz kouření. Uchovávejte mimo dosah dětí. Recyklujte pouze prázdné plechovky. Obsahuje oxybenzon.
Protective Dry