logo
0

Herb Pharma Botuceutical Platinum - biotechnologické sérum na hluboké vrásky 4,5 ml

  • Botuceutical Platinum
AKCE SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 88359
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Najdete v kategoriích
Zdraví / Přírodní kosmetika
Herb Pharma
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Botoceutical Platinum biotechnologické sérum na hluboké vrásky je určeno pro ženy a muže. Jde o dokonalou kombinaci peptidů vyvinutou speciálně k aplikaci do nejhlubších a nejvýraznějších vrásek tváře.

Popis

KDY BOTOCEUTICAL PLATINUM - BIOTECHNOLOGICKé SéRUM NA HLUBOKé VRáSKY POMáHá:

- pomáhá eliminovat všechny odolávající a obtížně odstranitelné vrásky,
- vyhlazuje a vyživuje pleť.

Složení

Aqua, Acetyl hexapeptide-8, Glycerin, Pentapeptide-3, Caprylyl glycol, Acetyl octapeptide-3, Acetyl heptapeptide-4, Xanthan gum, Carrageenan (Chondrus crispus), Glucose, Dipeptide diaminobutyroyl benzylamide diacetate, Propylene glycol, Phospholipids, Triethanolamine, Sodium hyaluronate, Disodium EDTA, Polysorbate 20, Butylene glycol-laureth-3-hydroxyethylcellulose-acetyl dipeptide-1 cetyl ester, Mica, Titanium dioxide, Carbomer, Dimethylaminoethanol, Panthenol, Tocopheryl acetate, Alpha lipoic acid, Retinyl acetate, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hexylcinnamal, Limonene, Linalool, Lilial, Parfum, Phenoxyethanol, Methyl-, Ethyl-, Propyl-, Butyl-, Isobutylparaben, Imidazolidinyl urea

Jak používat

Odstraňte víčko z přípravku. Pomalým otáčením zadní strany dávkovacího pera dávkujte potřebné množství séra. Na čistou a suchou pokožku naneste Botoceutical Platinum pomocí silikonového hrotu dávkovacího pera přímo do hlubokých vrásek. Předtím, pomocí bříška prstů, vrásku otevřete a aplikujte přímo dovnitř vrásky. Následovně každou vrásku stimulujte pomocí krouživé masáže v oblasti aplikace. Začněte vráskami v oblasti úst, pokračujte po stranách nosu směrem vzhůru až do oblasti mezi obočí. Proces opakujte v okolí očí a na čele. Po nanesení počkejte cca 10 minut, až potom použijte svou běžnou kosmetiku.

Balení

4,5 ml

Upozornění

Určeno pouze k zevnímu použití. Určeno pro všechny typy pleti. Zabraňte styku s očima. Pokud se výrobek dostane do očí, vypláchněte je vodou a jemně je osušte. Při dávkování je třeba opakovaně otáčet dávkovacím perem, aby došlo k vytlačení séra. Země původu Švýcarsko.

Další sdělení

V naší nabídce naleznete také další přípravky řady Cosmeceutical a další produkty na pokožku.
Botuceutical Platinum