logo
0

Herb Pharma Bustyceutical - biotechnologická emulze na zpevnění poprsí 125 ml

  • Bustyceutical -
AKCE SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 88366
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Najdete v kategoriích
Zdraví
Herb Pharma
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Biotechnologická emulze Bustyceuticals liftingovou péčí má silný vyhlazující účinek na kožní tkáně poprsí, zvyšuje jejich denzitu a pevnost. Přípravek s kombinací biotechnologického původu a syntézy peptidů byl navržen jako reakce na tyto požadavky stimulace.

Popis

KDY BUSTYCEUTICAL - BIOTECHNOLOGICKá EMULZE NA ZPEVNěNí POPRSí POMáHá:

- podílí se na restrukturalizaci a zpevnění prsní tkáně,
- má silný vyhlazující účinek na kožní tkáně poprsí,
- je vhodný pro všechny věkové kategorie žen, hlavně pro ženy po porodu, ženy ve zralém věku i pro starší věkové kategorie.

Složení

Aqua, Glyceryl polymethacrylate, Rahnella, Soy protein ferment, Propylene glycol, Peg-8-palmitoyl oligopeptide, Glycerin, Dimethicone, Isopropylmyristate, Cyclometicone, Polyacrylamide, C12-14 isoparafin, Laureth-7, Prunus dulcis, C12-14 pareth-30, Glycerylstearate, Polyacrylamide, C12-14 isoparafin, Laureth-7, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hexylcinnamal, Limonene, Linalool, Lilial, Parfum, Imidazolidinyl urea, Methyl, Propylparaben

Jak používat

Odstraňte víčko z přípravku. Jemným stlačením dávkovače vytlačte potřebné množství emulze a krouživou masáží důkladně rozetřete na celou oblast poprsí. Pro dosažení optimálních výsledků aplikujte 2x denně (ráno a večer) po dobu nejméně 30 dnů. Poté nanášejte emulzi 1x denně, resp. podle potřeby a individuálních pocitů, aby byl požadovaný vzhled udržen. Účinek Bustyceutical emulze na zpevnění a tónování poprsí je postupný, kumulativní a reverzibilní.

Balení

125 ml

Upozornění

Určeno pouze k zevnímu použití. Určeno pro všechny typy pleti. Zabraňte styku s očima. Pokud se výrobek dostane do očí, vypláchněte je vodou a jemně je osušte. Pozor – při rychlém stlačení dávkovače dochází k nasáknutí vzduchových bublinek, což by mohlo ztížit dávkování přípravku Bustyceutical. Při dávkování je třeba opakovaně stlačit pumpičku, aby došlo k vytlačení emulze. Země původu Švýcarsko.

Další sdělení

Pro výraznější účinek doporučujeme kombinovat s produktem
Beauty Bust Balance 120 kapslí.
V naší nabídce naleznete také další přípravky řady Cosmeceutical a další produkty na poprsí.
Bustyceutical -