logo
0

Herb Pharma Decoletteceutical - biotechnologická emulze na vypínání a zpevnění krku a dekoltu 125 ml

  • Decoletteceutical -
AKCE SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 88365
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Najdete v kategoriích
Zdraví / Přírodní kosmetika
Herb Pharma
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Přípravek Decoletteceuticalje určený na péči o pokožku krku, dekoltu a paží. Výrazně zpomaluje proces stárnutí a dodává pleti vzhled charakteristický pro mladou pokožku. Výrobek výrazně ovlivňuje stav a vzhled pokožky, a proto představuje nejvyšší kategorii péče o pleť - kosmeceutika.

Popis

KDY DECOLETTECEUTICAL - BIOTECHNOLOGICKá EMULZE NA VYPíNáNí A ZPEVNěNí KRKU A DEKOLTU POMáHá:

- pomáhá chránit a zpevňovat krk, dekolt a paže,
- obnovuje a zpevňuje podpůrnou kožní tkáň těchto partií,
- ochraňuje proti škodlivým účinkům volných radikálů,
- zabraňuje předčasnému ochabování pokožky.

Krku, dekoltu, pažím nebo výstřihu věnujeme obvykle mnohem méně pozornosti než např. tváři. Důležitost péče o tyto partie si začneme uvědomovat až ve vyšším věku. S přibývajícím věkem se na pokožce tvoří vrásky. Vliv na způsob stárnutí pleti a zrychlení tohoto procesu má i sluneční záření a jiné faktory související s životním stylem.

Složení

aqua, butylene glycol-juglans regia leaf extract-juglans regia shell extract-centella asiatica extract-pyrus germanica extract-lecithin, paraffinum liquidum, butylene glycol-carbomer-polysorbate 20-palmitoyl pentapeptide-3, dimethicone, caprylic, glycerin, isopropylmyristate, polyacrylamide, c12-14 isoparafin, laureth-7, c12-14 pareth-30, glycerylstearate, aloe barbadensis, citronellol, geraniol, hydroxycitronellal, hexylcinnamal, limonene, linalool, lilial, parfum, triethanolamine, methyl, propylparaben, propylene glycol, 5-chloro-2-methyl-4-isothiazolin-3-one, 2-methyl-4-isothiazolin-3-one

Jak používat

Odstraňte víčko z přípravku. Jemným stlačením dávkovače vytlačte potřebné množství emulze a krouživou masáží naneste na celou oblast krku, dekoltu a paží. Pro dosažení optimálních výsledků aplikujte 2x denně (ráno a večer) po dobu 30 dnů. Poté pro udržení mladistvého vzhledu nanášejte emulzi 1x denně, resp. podle potřeby a individuálních pocitů. Účinek přípravku je postupný, kumulativní a reversibilní.

Balení

125 ml

Upozornění

Určeno pouze k zevnímu použití. Určeno pro všechny typy pleti. Zabraňte styku s očima. Pokud se výrobek dostane do očí, vypláchněte je vodou a jemně je osušte. Pozor – při rychlém stlačení dávkovače dochází k nasáknutí vzduchových bublinek, což by mohlo ztížit dávkování přípravku Decoletteceutical. Při dávkování je třeba opakovaně stlačit pumpičku, aby došlo k vytlačení emulze. Země původu Švýcarsko.

Další sdělení

V naší nabídce naleznete také další přípravky řady Cosmeceutical a další produkty na pokožku.
Decoletteceutical -