logo
0

Kemon Actyva Colore Brilliante Spray - Ochranný sprej pro barvené vlasy

  • Actyva Colore
200ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 190749
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Actyva Colore Brilliante Spray - Ochranný sprej pro barvené vlasy

Ve světě péče o vlasy přichází s novinkou značka Kemon v podobě Actyva Colore Brilliante Spray – revolučního ochranného spreje, speciálně vytvořeného pro potřeby barvených vlasů. Tento produkt je výsledkem dlouhých výzkumů a inovací v oboru vlasové kosmetiky a představuje kombinaci výživy, ochrany a osvěžení pro vaše vlasy v jednom balení.

Účinky:
Actyva Colore Brilliante Spray nabízí mnohostranné účinky. Primárně chrání barvu vlasů před vyblednutím a ztrátou intenzity. Díky svým antioxidantům a UV filtrům brání poškození vlasů slunečním zářením, znečištěním a dalším vnějším faktorům. Sprej také působí jako termoprotektant, což znamená, že chrání vlasy před teplem z vysoušeče nebo žehličky. Výsledkem je barva, která zůstává sytá a zářivá, a vlasy, které jsou chráněné, hydratované a plné vitality.

Vhodný pro:
Sprej je ideální volbou pro všechny, kdo mají barvené vlasy – ať už jde o jemné melíry, kompletní barvení nebo jen několik barevných pramenů. Je vhodný pro všechny typy vlasů, od jemných až po husté, a od rovných po kudrnaté. Navíc je ideální pro ty, kteří často využívají tepelné nástroje pro styling, protože chrání vlasy před vysokými teplotami.

Použití:
Aplikace je snadná a rychlá. Stačí stříkat produkt rovnoměrně na vlhké nebo suché vlasy před stylingem. Díky své lehké konzistenci se snadno rozprostírá a nezanechává vlasy mastné ani zatížené. Pro optimální výsledky a kompletní péči doporučujeme kombinovat tento sprej s dalšími produkty z řady Kemon Actyva Colore Brilliante.

Pokud toužíte po produktu, který vašim barveným vlasům poskytne komplexní péči, ochranu a dlouhotrvající barvu, neváhejte a sahnete po Kemon Actyva Colore Brilliante Spray. Díky svému bohatému složení a multifunkčním účinkům se stane nepostradatelnou součástí vaší vlasové rutiny. Vlasy budou zářit, budou chráněny a budou vypadat skvěle nezávisle na vnějších podmínkách či stylingu. Investujte do kvality a vaše vlasy vám to vrátí svým zdravým vzhledem a krásnou barvou.
Actyva Colore