logo
0

Kérastase Fusio-Dose Polypeptide Booster Anti-Frizz - Vlasová kúra proti krepatění vlasů

  • Fusio-Dose Polypeptide
120ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 192043
+ ZDARMA
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Fusio-Dose Polypeptide Booster Anti-Frizz - Vlasová kúra proti krepatění vlasů

Vstupte do světa transformované vlasové péče s Kérastase Fusio-Dose Polypeptide Booster Anti-Frizz, pokročilou vlasovou kúrou speciálně navrženou pro boj proti krepatění vlasů. Tento přelomový produkt se pyšní účinnou kombinací polypeptidů, vědecky vytvořených k vyhlazení a posílení každého vlasového vlákna.

Účinky:
Kérastase Fusio-Dose Polypeptide Booster Anti-Frizz byl navržen tak, aby využil mocných účinků polypeptidů k odstranění krepatosti a dodání neuvěřitelného lesku vašim vlasům. Tato kúra okamžitě působí proti krepatění, zatímco dlouhodobě chrání vlasy před vlhkostí a dalšími vlivy prostředí. Výsledkem je dlouhotrvající kontrola, pružnost a lesk, který transformuje i ty nejrebelnější vlasy do dokonale ovladatelných pramenů.

Vhodný pro:
Pokud se potýkáte s krepatěním, ať už kvůli přirozené struktuře vašich vlasů nebo poškození z tepla a barvení, Kérastase Fusio-Dose Polypeptide Booster je ideální volbou pro vás. Tato vlasová kúra je vhodná pro všechny typy vlasů, které vyžadují intenzivní vyhlazení a kontrolu nad nepoddajnými prameny.

Použití:
Pro dosažení nejlepších výsledků se doporučuje používat Kérastase Fusio-Dose Polypeptide Booster Anti-Frizz v kombinaci s osobním vlasovým rituálem přímo ve vybraném kadeřnictví. Profesionální kadeřník aplikuje tento koncentrovaný booster společně s Fusio-Dose mixem na umyté, ručníkem vysušené vlasy. Po aplikaci je důležité produkt důkladně promasírovat do vlasů a nechat působit po požadovanou dobu, obvykle několik minut, pro maximální proniknutí a účinek.
Fusio-Dose Polypeptide