logo
0

Labello Transparent Lip Gloss - Pečující olej na rty

  • Transparent Lip
AKCE SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 141353
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Nebo vyzkoušejte další produkty z řady Balzámy na rty:
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Transparent Lip Gloss - Pečující olej na rty

Hydratuje, vyživuje a nelepí. Rozdávejte zářivé úsměvy bez popraskaných rtů. Popraskané a suché rty? Au. Nejen v zimních měsících to může být problém, který řeší spousta žen i mužů. Přitom když s někým mluvíme, velmi často se mu koukáme právě na rty, které by nás měly tak trochu reprezentovat. Pečující olej na rty Transparent obsahuje 100 % přírodní oleje, které rty vyživují, hydratují a zjemňují.
Výsledkem budou plné a lesklé rty, které volají po polibku. Olej na rty Transparent je ideální pro ty, kteří netouží po výrazných barvách, ale chtějí, aby si rty zachovaly přirozený vzhled, ale zároveň byly zdravé a šťavnaté. Díky aplikátoru se snadno nanáší, jednoduše roztírá a nelepí. Rozdávejte okouzlující úsměvy. 
Olej na rty můžete na rty nanášet kdykoliv. Proto ho mějte při ruce po celý den. Díky aplikátoru ho snadno nanesete na rty i bez zrcátka. Chcete, aby vaše rty byly šťavnaté a zdravé neustále? Nanášejte pečující olej na rty pravidelně. Jen tím dosáhnete rtů, které volají po polibku.

Vlastnosti:
- Obsahuje 100 % přírodní oleje
- Hydratuje, vyživuje a regeneruje
- Má veganské složení
- Díky aplikátoru se snadno nanáší
- Vaše rty budou plnější a lesklé
Transparent Lip