logo
0

Meridol Complete Care Mouthwash - Ústní voda

  • Complete Care
400ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 159505
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Complete Care Mouthwash - Ústní voda

Ústní voda meridol® Complete Care je vhodná pro péči o dásně a pomáhá bojovat s bakteriemi podél dásňového žlábku, jež způsobují krvácení a další problémy dásní. Tato ústní voda vhodná pro péči o krvácející dásně zpevňuje sklovinu a pomáhá chránit před ustupujícími dásněmi, plakem a zubním kamenem. Rovněž pomáhá bojovat proti bakteriím.

Chraňte své dásně a posilujte zuby pomocí ústní vody meridol® Complete Care. Tato ústní voda vhodná pro péči o dásně byla navržena tak, aby pomáhala bojovat proti bakteriím, které se usazují na okraji dásní a jsou hlavní příčinou krvácení a dalších problémů dásní. Tato ústní voda vhodná pro péči o krvácející dásně má speciální složení s kombinací dvou aktivních látek s obsahem CPC a zinku, které pomáhá dlouhodobě chránit proti bakteriím pro udržení zdravých zubů a dásní. Protože tato ústní voda vhodná pro péči o dásně pomáhá bojovat s bakteriemi zubního plaku dříve, než začne krvácení a další problémy dásní, pomáhá vás také chránit před ustupujícími dásněmi, plakem, zubním kamenem a zubním kazem a zároveň posiluje sklovinu a osvěžuje váš dech. Doplňte svou každodenní péči o dásně ústní vodou meridol® Complete Care.

Jak používat:
Používejte 2x denně po čištění zubů po dobu 60 sekund 10 ml (neředěné) ústní vody. Krátce vykloktejte. Nepolykejte ani nevyplachujte.
Complete Care