logo
0

Milk Shake Argan Oil - Ochranný olej pro všechny typy vlasů

  • Argan Oil
250ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 199481
+ ZDARMA
Najdete v kategoriích
Milk Shake / Vlasové oleje
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Argan Oil - Ochranný olej pro všechny typy vlasů

Milk_Shake Argan Oil je výjimečným produktem pro péči o vlasy, který nabízí vynikající účinky a prospěch pro různé typy vlasů. Tento vysoce kvalitní arganový olej je bohatý na aktivní látky a je známý svými hydratačními, regeneračními a ochrannými vlastnostmi.

Účinky:
Aktivní látky v arganovém oleji pronikají hluboko do vlasových folikulů, posilují je a napomáhají obnově jejich struktury. Tento olej také vytváří ochranný filtr kolem vlasového vlákna, který pomáhá chránit vlasy před poškozením způsobeným teplem, sluncem, chemikáliemi a dalšími vnějšími vlivy.

Vhodný pro:
Milk_Shake Argan Oil má mnoho výhod pro různé typy vlasů. Pro suché a poškozené vlasy poskytuje hloubkovou hydrataci, zlepšuje elasticitu vlasů a minimalizuje jejich lámavost. Pro jemné vlasy dodává objem a zároveň snižuje jejich křehkost. Pro hrubé a nepoddajné vlasy zase zjemňuje texturu a usnadňuje jejich úpravu.

Použití:
Použití Milk_Shake Argan Oil je velmi jednoduché. Stačí aplikovat malé množství oleje na vlhké nebo suché vlasy, rozetřít ho mezi dlaněmi a rovnoměrně rozetřít po délce vlasů. Poté můžete pokračovat ve svém obvyklém stylingu. Olej lze použít jako finální úpravu, ale také jako přípravek před fénováním nebo použitím žehličky na vlasy.
Argan Oil