logo
0

Mizon BSA BlackHead Away Liquid - Pleťový peeling na černé tečky

  • BSA BlackHead
110g SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 174454
+ ZDARMA
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
BSA BlackHead Away Liquid - Pleťový peeling na černé tečky

Pleťový peeling odstraňuje černé tečky a zároveň hydratuje pokožku. Přípravek účinně čistí póry a exfoliuje rohovou vrstvu, urychluje léčbu akné, odlupuje odumřelé částečky pokožky, působí antibakteriálně, snižuje tvorbu mazu, stahuje póry a rozjasňuje pigmentové skvrny. Vhodné pro mastnou a smíšenou pleť s nedokonalostmi. Lze jej užívat i během těhotenství a kojení.

VLASTNOSTI:
- pleťový peeling, 
- odstraňuje černé tečky, 
- účinně čistí pokožku,
- odstraňuje odumřelé kožní buňky,
- poskytuje hydrataci,
- stahuje póry,
- rozjasňuje pigmentové skvrny, 
- má antibakteriální účinky,
- veganský produkt.

Nepoužívejte ve spojení s jinými exfoliačními přípravky s vysokou koncentrací vitamínů C nebo A nebo jinými přípravky s AHA-BHA kyselinami. 

Po očištění a tonizaci pleti naneste malé množství bodově na problémové partie nebo na celý obličej, vyhněte se partiím kolem očí a rtů. Počkejte, dokud se zcela nevstřebá, a pokračujte dalšími kroky péče. Pokud po nanesení esence na celý obličej pocítíte pálení nebo jiné silné nepohodlí, 4-5 minut po aplikaci opláchněte teplou vodou.
Začněte používat přípravek jednou týdně, aby nedošlo k silnému podráždění pokožky. Postupně zvyšujte počet aplikací až na 2-3x týdně. Vezměte prosím na vědomí, že mírné dočasné podráždění pokožky po prvním použití je normální. Přípravek se doporučuje používat večer. Pokud plánujete používat produkt ráno, pak určitě použijte opalovací krém s SPF alespoň 30, abyste se vyhnuli pigmentaci. Nezapomeňte použít opalovací krém i druhý den. 
BSA BlackHead