logo
0

Mizon My Relaxing Time Aloe Body Wash - Svěží sprchový gel

  • My Relaxing
800ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 172502
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
My Relaxing Time Aloe Body Wash - Svěží sprchový gel

Sprchový gel s výtažky z aloe je složený z 97,6% přírodních bylinných extraktů s antioxidační rolí, které vyživují a revitalizují pokožku. Dodává vlhkost a zklidňuje pokožku s chladivým pocitem. Sprchový gel hydratuje, zklidňuje a omlazuje pokožku a zanechává ji dokonale čistou, svěží a hydratovanou.

Sprchový gel s jemnou parfemací má nízké pH, které se shoduje s přirozeně vyváženým pH normální pleti, takže je ideálním prostředkem pro odstranění všech nečistot. Dermatologicky testováno, bez alergenů, díky šetrnému složení vhodné i pro citlivou pleť.

Účinky:
Šetrně čistí pleť a odstraňuje veškeré nečistoty nevysušuje pleť a posiluje její přirozenou ochrannou bariéru zklidňuje pleť,
dodává jí hydrataci a rozjasňuje ji zanechává pleť čistou, vyživenou a zklidněnou při kontaktu s vodou vytváří bohatou a jemnou pěnu navrací pokožce komfortní pocit s jemnou parfemací limetky.

Vhodné pro: Všechny typy pokožky včetně citlivé.
Luxusní sprchový gel z 97,6% přírodních bylinných extraktů s antioxidační rolí, dodá hydrataci a zklidnění s chladivým efektem

Naneste gel na tělo nebo houbu a vytvořte jemnou a bohatou pěnu. Jemně masírujte pokožku, poté opláchněte.malé množtví pěny na čistou dlaň.
My Relaxing