logo
0

My. Organics The Organic California Bleaching Powder - Odbarvovací prášek

  • The Organic
500g SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 132182
+ ZDARMA
Nebo vyzkoušejte další produkty z řady Odbarvovače:
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
The Organic California Bleaching Powder - Odbarvovací prášek

MY.ORGANICS The Organic California Bleaching Powder je kompaktní bílý odbarvovací prášek určený na odbarvování a veškeré techniky melírování. Jeho speciální textura zaručuje dokonalou přilnavost na prameny, přičemž na povrchu oschne a nepůsobí tak na vlasy, které nemají být odbarvené. Odbarvuje až o 6 tónů i při použití alobalu.
Produkty My Organics jsou vytvořeny z látek rostlinného původu a 100% přírodních esenciálních olejů. Bez obsahu DEA, SLES (Sodium Laureth Sulphate), parabenů (chemických konzervantů), aditiv petrochemického původu a formaldehydu.

Použití:
Určeno k míchání s vyvíječem My.Organics  6 (1,8%), 12 (3,6%), 20 (6%), 30 (9%) a 40 vol. (12%) v poměru 1:2 (50 gr odbarvovacího prášku a 100 g vyvíječe). Nechat působit 10 až 50 minut v závislosti na struktuře vlasů a na požadovaném výsledném efektu.

UPOZORNĚNÍ:
Produkt může vyvolat alergickou reakci. Pokud podráždění přetrvává, okamžitě vyhledejte lékařskou konzultaci. Nepoužívejte produkt na děti a uchovávejte ho mimo jejich dosah. Neaplikujte produkt přímo na vlasovou pokožku a zabraňte kontaktu s očima a obličejem. V případě zasažení očí je okamžitě vypláchněte. Nepoužívejte na velmi citlivou, podrážděnou nebo porušenou pokožku. Není určeno na odbarvování řas a obočí. K míchání používejte nekovovou misku. Není určeno pro jiné než pro výše popsané účely. Po ukončení procesu odbarvování vlasy důkladně opláchněte. Ve všech fázích odbarvování i při jakékoliv manipulaci s produktem používejte vhodné jednorázové rukavice. Doporučujeme provést test snášenlivosti 48 hodin před plánovanou aplikací. Vyhněte se jakémukoliv způsobu použití, který není předpokládán v tomto návodu. Bezprostředně před ani po aplikaci produktu neprovádějte trvalou ondulaci. Prášek nevdechujte. Po aplikaci důkladně spláchněte. Dodržujte doporučenou dobu působení. Pokud se odbarvovací směs dostane na pokožku nebo oblečení, okamžitě zasaženou část omyjte.  Namíchanou směs použijte okamžitě. Nepoužitý zbytek produktu zlikvidujte. Neuchovávejte směs v hermeticky uzavřené nádobě, protože může nabýt na objemu a nádobu protrhnout. Používejte produkt v dobře větraných prostorech. Uchovávejte na suchém a chladném místě, mimo dosah působení zdrojů tepla.

Složení:
Potassium Persulfate, Magnesium Carbonate Hydroxide, Kaolin, Trisodium Phosphate, Cyamopsis Tetragonolobus Guar Gum, Magnesium Oxide, Diammonium Phosphate, Sodium Metasilicate, Sodium Hexametaphosphate, Sodium Stearate, Sodium Silicate, Sodium Persulfate, Silica, Talc, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Tetrasodium Edta, Sodium Lauryl Sulfate, Carrageenan.
 
The Organic