logo
0

My. Organics The Organic Thickening Shampoo Orange And Lemon - Vlasová pěna

  • The Organic
1000ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 126508
+ ZDARMA
Nebo vyzkoušejte další produkty z řady Vlasové pěny:
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
The Organic Thickening Shampoo Orange And Lemon - Vlasová pěna

Produktová řada MY.ORGANICS Thickening
- chrání pokožku hlavy díky obsahu specifických olejů, jejichž účinek dodává vitalitu jemným vlasům, posiluje je a zvětšuje jejich odolnost. Kombinovaný účinek produktů z řady Thickening zajistí vlasům hebkost a objem a dodává jim přirozený lesk, který je synonymem zdravých vlasů.
 
- posilující šampon MY.ORGANICS The Organic Thickening Shampoo Orange And Lemon určený pro jemné vlasy s tendencí k maštění
- díky obsahu esenciálních olejů citronu, pomeranče a máty peprné hloubkově čistí pokožku hlavy, čímž zajišťuje stimulaci a udržuje vlasy hydratované
- dodává vlasům zářivý lesk a objem
- účinné přírodní složky:
Pomeranč - pomerančový esenciální olej svým působením vrací rovnováhu unavené pokožce a přispívá tak k prevenci problémů s padáním vlasů, dodává vlasům lesk, pružnost a tonus.
Citrón - citronový esenciální olej má na vlasy díky obsahu vitamínů výborné regenerační účinky.
Máta peprná - máta je rostlina proslulá svými zklidňujícími vlastnostmi. Esenciální olej z máty peprné se v kosmetice používá pro snížení podráždění a zarudnutí vlasové pokožky, dodává příjemný osvěžující pocit.
 
Použití:
Naneste šampon v množství o velikosti malého ořechu na dlaň. Prohřátý šampon v dlaních nanášejte na vlasovou pokožku i na vlasy od kořínků po konečky a důkladně promasírujte. Nechte působit po dobu 2 minut a poté spláchněte vlažnou vodou.
 
pH 5,0 – 5,5
The Organic