logo
0

Nivea Creme Protect Care Shower - Sprchový gel

  • Creme Protect
250ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 176248
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Creme Protect Care Shower - Sprchový gel

Zklidňuje, hydratuje, vyživuje a díky dexpanthenolu poskytuje úlevu suché a napnuté pokožce. Věděli jste, že špatná péče o pokožku může vést k jejímu podráždění? Naučte se své pokožce naslouchat a zvolte takovou péči, kterou potřebuje. Pokud je suchá a napnutá, okamžitou úlevu jí poskytne sprchový gel s dexpanthenolem, vzácnými oleji a vitamíny C a E, který pokožku okamžitě hydratuje, zklidňuje, chrání její přirozenou bariéru a zároveň zabraňuje opětovnému vysušování.
97 % lahve je z recyklovaného plastu, 99 % složení pak biologicky odbouratelných, a tak sprchový gel pečuje nejen o vás, ale i o životní prostředí. Starejte se o svou suchou pokožku s láskou a tak, jak potřebuje: NIVEA Zklidňující sprchový gel Creme Protect.

Nejprve pokožku opláchněte čistou vodou, aby byla navlhčená. Věděli jste, že ideální teplota vody by měla být okolo 38 °C? Přiměřené množství sprchového gelu naneste na pokožku a důkladně namydlete. Všechny mydlinky opláchněte vodou. Pozor, neumyté zbytky kosmetiky můžou pokožku zbytečně dráždit.
Creme Protect