logo
0

Orling Geladrink Forte - Biosol 500 ml

  • Geladrink Forte
Černý rybíz
SKLADEM
 
Kdy obdržím?
Kód: 89456
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Najdete v kategoriích
Zdraví
Orling
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Geladrink Forte - Biosol je zdrojem látek s nutričním a fyziologickým účinkem doplňujícím běžnou stravu a lze jej užívat ke komplexní výživě kostí a chrupavek kloubů.

Popis

Geladrink byl vyvinut na základě výzkumu revmatologa a spoluzakladatele společnosti Orling prof. MUDr. Milana Adama, DrSc., člena Akademie věd v New Yorku, oceněného prestižní cenou UNESCO za celoživotní přínos lékařské vědě.
V lidském těle je více než 100 kloubů, které umožňují tělu pohyb. Při běhu či skoku dosahují chrupavky zatížení až několika set kilogramů na 1 cm2. Při opakovaných nárazech vznikají mikrotrhlinky, které jsou příčinou poškození chrupavky a kolagenu.
Geladrink Forte - Biosol obsahuje kolagenní peptidy Gelita - kolagenní bílkovinu, látku tělu vlastní, která přispívá k udržování normálních kostí. Kolagenní peptidy Gelita jsou enzymaticky naštěpené fragmenty kolagenu, který tvoří těla všech živočichů. Představuje 30 % všech tělních bílkovin a tvoří 70 % sušiny kloubních chrupavek. Kolagen má velký význam pro strukturu a integritu našich těl, je přirozenou součástí pohybového aparátu, kostí, chrupavek a kloubů. Podmiňuje mechanické vlastnosti chrupavky, především pevnost a pružnost.
Chrupavku tvoří ze 70 % voda vázaná v gelu proteoglykanů udržovaného v síti kolagenních vláken. Proto dodržujte pitný režim, optimální je pít 0,33 l čisté vody na kg hmotnosti člověka pro hydrataci kloubních chrupavek. V průběhu roku můžete střídat přípravky řady Geladrink dle aktuálního stavu a potřeb vašich kloubů.

Složení ve 20 ml
8200 mg Gelita - kolagenní peptidy
1500 mg Glukosamin sulfát x 2 KCl
800 mg Chondroitin sulfát
600 mg MSM (metylsulfonylmethan)
100 mg Vitamín C (kyselina L-askorbová, askorbát sodný)
50 mg Vitamín E (D-alfa-tokoferol)
2 mg Mangan
0.1 mg Kadidlovník pilovitý (Boswellia serrata)
0.05 mg Selen (seleničitan sodný, selenan sodný)

Přídatné látky

voda revitalizovaná technologií AquaSanatura, kyselina citronová, aroma, sorban draselný (konzervant), sacharin (sladidlo), beta-karoten (barvivo)

Dávkování

Dospělí a děti od 12 let užívají 20 ml (1 odměrku) denně. Kolagenní biosol Geladrink Forte je možné zředit v libovolném množství vody (optimálně v 250 ml). Nebo je možné užívat na lžíci jako sirup. Užívejte 2-3 měsíce. Kúru je vhodné opakovat 3x ročně, započatou kúru nepřerušujte. Trvalé užívání je možné.

Balení

500 ml - dávka na 25 dní

Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Před použitím protřepejte. Doporučenou denní dávku nepřekračujte. Není náhradou pestré stravy. Není určeno pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Neobsahuje sacharózu, laktózu, tuky, cholesterol. Bez lepku. Negativní účinky nejsou známy. Skladujte při tepolotě 5-25 °C. Po otevření doporučujeme uchovávat v ledničce při teplotě 4 °C.

Další sdělení

V naší nabídce naleznete také další přípravky na klouby.
Další informace o produktu Geladrink Forte - Biosol naleznete v článku Víte, jak správně vybrat kloubní výživu?.
Geladrink Forte