logo
0

Purity Vision Bio Detoxikační maska s matchou a spirulinou

  • Bio Detoxikační
40ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 156087
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Bio Detoxikační maska s matchou a spirulinou

Dopřejte své pleti přírodní detox se zelenou antioxidační maskou nabitou superfoods. Synergie pečujících olejů pleť regeneruje, vyhlazuje a zpevňuje. Blahodárné účinky vám zajistí obsažené antioxidanty jako je neem, matcha, spirulina či zázvor, které pokožku zároveň dokonale vyčistí. Osvěžující vůni s tóny citrusů a snadno roztíratelnou konzistencí zelené barvy si jednoduše zamilujete. Dopřejte si zasložený relax. Po aplikaci masky bude vaše pleť rozzářená, omlazená a svěží.
Složení masky je doslova nabité superfoods ingrediencemi. Bio prášek z kořene Arrowroot pleť báječně zjemňuje a absorbuje přebytečný maz. Ovesný prášek má skvělé anti-aging účinky. Obsažená chlorella, spirulina, matcha a Bio neem fungují jako nenahraditelné čisticí složky a antioxidanty, které pokožku zároveň vyživují a obohacují o cenné látky. Maska obsahuje také blahodárné extrakty - Bio zázvor, kurkumu, tulsi a a rozmarýnový extrakt, které se postarají o důkladné čištění, revitalizaci a vyživení pleti.

Vlastnosti:
- regeneruje, vyhlazuje a zpevňuje pleť,
- čistí pleť a odstraňuje nečistoty a kožní maz,
- zanechává pleť rozjasněnou a svěží,
- snadno se aplikuje a roztírá,
- grepový a limetkový esenciální olej zajistí svěží citrusovou vůni.

Jak používat:
Špachtličkou, kterou najdete v balení naberte požadované množství masky a jemně ji rozetřete na vyčištěnou pleť. Masku rozetřete po celém obličeji a nechte ji 10-20 minut působit. Následně masku setřete nahřátým mokrým tamponkem, žínkou či ručníkem.

Náš tip:
Před použitím masky aplikujte na pleť Bio květinovou vodu Purity Vision. Maska se bude lépe nanášet a vaše pleť bude dokonale hydratovaná.
Bio Detoxikační