logo
0

Purity Vision Bio Heřmánkový olej

  • Bio Heřmánkový
100ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 156084
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Najdete v kategoriích
Purity Vision / Tělové oleje
Nebo vyzkoušejte další produkty z řady Tělové oleje:
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Bio Heřmánkový olej

Bio Heřmánkový olej poskytuje harmonizující péči o všechny typy pleti. Díky svým zklidňujícím schopnostem je ideální pro citlivou i problematickou pokožku. Zmírňuje její zarudnutí, svědění a drobná podráždění. 

Objevte sílu Bio Heřmánku lékařského v podobě zklidňujícího oleje vhodného pro odličování, promazávání pokožky celého těla, relaxační koupel či masáž. Díky svým zklidňujícím vlastnostem je ideálním pomocníkem například po opalování a k zmírnění projevů kožních alergií. Bez obav můžete olejíček zařadit i do péči o vaše nejmenší. Jeho 100 % přírodní složení je vhodné i pro jejich extrémně citlivou pokožku.
Výroba šetrnou macerací
Výroba Bio Heřmánkového oleje začíná sběrem květů heřmánku lékařského. Následuje proces tradiční pozvolné macerace, během které jsou květy naloženy na několik týdnů do směsi za studena lisovaných Bio olejů. V PURITY VISION macerujeme v Bio Slunečnicovém, Bio Jojobovém a Bio Arganovém oleji. Účinné látky tak z Heřmánku přechází do této unikátní pečující směsi, která je následně přefiltrována. Výsledkem je luxusní macerát s omamnou vůní a vlastnostmi ručně sbíraných bylin. Díky tpmuto svému 100 % čistému a přírodnímu původu zajistí heřmánkový macerát pokožce zářivý a svěží vzhled.

Bio Heřmánek lékařský
Květ heřmánku je znám jako tradiční univerzální pomocník, kterého využívaly už naše babičky. Díky obsahu látky zvané bisabolol má výrazné zklidňující účinky, zmírňuje zarudnutí a dokáže sjednotit tón pokožky i její jemné nedokonalosti. Blahodárné účinky Bio Heřmánku ocení především citlivá, aknózní či ekzematická pokožka.

Synergie pečujících olejů
100 % Raw Bio Arganový olej je marocký elixír mládí a krásy, někdy se mu také přezdívá „marocké zlato“ a to zcela oprávněně, jedná se totiž o jeden z nejdražších a nejvzácnějších olejů na světě. Je ceněný pro vysoký obsah vitamínu F a vitamínu E, které zpomalují stárnutí pleti. Díky nim olej hloubkově regeneruje kožní buňky a podporuje jejich obnovu.

Bio Jojobový olej se svou strukturou velmi podobný přirozenému lidskému mazu. Proto je vhodný k péči o všechny typy pleti. Díky vysokému obsahu vitamínu E také přispívá k ochraně kožních buněk a k jejich regeneraci. Vhodný je také pro péči o aknózní či ekzematickou pleť.
Bio Heřmánkový