logo
0

Rexona Invisible Fresh Power Antiperspirant - Antiperspirant ve spreji

  • Invisible Fresh
150ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 140799
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Nebo vyzkoušejte další produkty z řady Antiperspiranty:
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Invisible Fresh Power Antiperspirant - Antiperspirant ve spreji

Účinný antiperspirant, který spolehlivě bojuje proti žlutým skvrnám na bílém a bílým stopám na černém oblečení. Nyní v nové svěží vůni v pánské i dámské variantě a sedmkrát účinnější. Obsahuje technologii MotionsenseTM, která uvolňuje vůni postupně a pocit svěžesti vám tak vydrží po celý den.
Nedopusťte, aby váš antiperspirant zanechal skvrny na oblečení. Antiperspirant Rexona Invisible Black + White byl speciálně vyvinutý tak, aby vaše oblečení zůstalo krásné a beze skvrn. Napomáhá redukovat bílé stopy na černém a žluté skvrny na bílém oblečení, a vy tak můžete vypadat skvěle po celý den.
Rexona Invisible Black + White oproti jiným antiperspirantům nezpůsobuje skvrny, které mohou zůstat na oblečení v případě jejich reakce s potem. Navíc díky 48hodinové ochraně proti pocení a zápachu můžete zůstat sebejistá po celý den.
Obsahuje také inovativní patentovanou technologii MotionsenseTM založenou na přítomnosti mikrokapslí, jež obsahují vůni a díky tření při pohybu postupně praskají. Dochází tak k pozvolnému uvolňování parfemace podle fyzické aktivity. Platí zde úměra, že čím více se člověk pohybuje, tím intenzivněji antiperspirant voní.
Dámský antiperspirant Rexona Invisible Black + White díky svému složení poskytuje dostatečnou ochranu po celý den. Můžete nosit své nejlepší oblečení, věnovat se svým oblíbeným aktivitám a zároveň se díky Rexoně cítit skvěle a sebejistě. 
Invisible Fresh