logo
0

Sefiros AntiAge pro oblast očí Sefiros EyeSha5 - Přístroj pro vyhlazení vrásek

  • AntiAge pro
AKCE SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 175961
+ ZDARMA
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
AntiAge pro oblast očí Sefiros EyeSha5 - Přístroj pro vyhlazení vrásek

Exkluzivní péče o oční okolí.Vaše pleť si zaslouží to nejlepší. Speciálně to platí pro citlivou a jemnou oblast očního okolí,která jako první bojuje se známkami stárnutí a dalšími nepříjemnostmi.

Radiofrekvenční ošetření podporující tvorbu kolagenuElektronická svalová stimulace pomocí jemných impulzůFotonová LED terapie pro oživení a výživu pokožky3v1: Rozzáření, zpevnění a výživa očního okolí v jediném přístrojiIdeální na cesty

Funkce
Přístroj Sefiros EyeSha5 můžete používat ve 2 režimech:. ROZJASNĚNÍ & KOLAGENOVÝ REŽIM

Funkce ROZJASNĚNÍ vám přinese zářivou a mladistvou pokožku očního okolí.
Očistěte obličej a naneste přiměřené množství čistícího gelu na oční okolí. Zapněte režimRozjasnění & Omlazení s technologií radiofrekvenční stimulace (RF) a červeného světla.Pomalu pohybujte hlavou elektrod podél spodního víčka a krouživým pohybem kolemočního okolí. Zařízení po 2 minutách 2x pípne pro upozornění, abyste se přesunuli nadruhé oko. Po 4 minutách se automaticky vypne.

Jediným tlačítkem ale můžete přepnout na revitalizační KOLAGENOVÝ REŽIM, v němž seaktivují žluté světlo a technologie EMS pro účinné omlazení a lifting pleti.
Očistěte obličej a naneste dostatečné množství gelu nebo séra kolem očí. ZapněteRevitalizační kolagenový režim s technologií elektronické svalové stimulace (EMS) ažlutého světla. Pomalu pohybujte hlavou elektrod podél spodního víčka a krouživýmpohybem kolem očního okolí. Zařízení 2x pípne pro upozornění, abyste se přesunuli nadruhé oko. Po 4 minutách se automaticky vypne.
Technologie
AntiAge pro