logo
0

Weleda Shower Bar ( Lavender + Vetiver ) - Levandulové relaxační mýdlo

  • Shower Bar
75g SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 158215
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Nebo vyzkoušejte další produkty z řady Tuhá mýdla:
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Shower Bar ( Lavender + Vetiver ) - Levandulové relaxační mýdlo

Rostlinné mýdlo 100 % přírodního původu s uvolňující vůní levandule a vetiveru. Obohaceno o pečující bambucké máslo pro péči již ve sprše. Dermatologicky testováno.
Šetřete životní prostředí. Jedno malé tuhé mýdlo vám nahradí až dvě 150 ml láhve sprchového gelu.
Vůně, která zklidňuje a uvolňuje. Přírodní složení obsahuje jemné tenzidy, které důkladně čistí pokožku. Bohatá krémová pěna, která obsahuje organické bambucké máslo a rostlinný glycerin. Snášenlivost na kůži dermatologicky testována
 
Obsahuje 100% esenciální oleje/extrakty: Levandule a Vetiver.
 
LEVANDULE LÉKAŘSKÁ (LAVANDULA ANGUSTIFOLIA) = Levandule lékařská je známá pro své zklidňující schopnosti, které se projevují i na psychice člověka při bolestech hlavy, nervozitě, závratích, depresích, nespavosti. Působí na naši duši celkovým zlepšením nálady. Má skvělé účinky ve stresových obdobích a dokáže napomoci lepšímu usínání. Na pokožku má zklidňující účinky a hodní se pro všechny typy pleti od akné až po ekzémy. 
 
VETIVER (VETIVERIA ZIZANIOIDES) = Vetiver je tropická tráva, trvalka a dorůstající do výšky 50-120 cm. Kvete od května do června. Éterický olej vetiver je nazelenalé až hnědé barvy a se získává metodou parní destilace z kořenů byliny. Má silné, dřevité a balzámové aroma. Působí silně zklidňujícím efektem a velice jej oceníte zejména v období nadměrného duševního či fyzického vyčerpání, kdy pomáhá obnovit síly a dodat potřebnou energii.

Naneste na vlhkou pokožku těla, napěňte a poté opláchněte.
Shower Bar