logo
0

Aveda Invati Advanced Exfoliating Shampoo Rich - Čisticí šampon s peelingovým účinkem

  • Invati Advanced
200ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 190501
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Invati Advanced Exfoliating Shampoo Rich - Čisticí šampon s peelingovým účinkem

Aveda Invati Advanced Exfoliating Shampoo Rich je inovativní čisticí šampon, který kombinuje účinky šetrného čištění s peelingem pro optimalizaci zdraví pokožky hlavy a vlasů. Tento exfoliační šampon je navržen tak, aby odstranil nečistoty a nadbytečný olej z pokožky hlavy, zatímco jemně odstraňuje mrtvé kožní buňky, což vede k lepšímu růstu vlasů a zdravějšímu vzhledu.

Účinky:
Aveda Invati Advanced Exfoliating Shampoo Rich čistí vlasy a pokožku hlavy na hloubkové úrovni, zatímco jeho exfoliační účinky pomáhají odstranit nadbytečný olej a odumřelé kožní buňky. To vede k zdravější pokožce hlavy a stimuluje růst silnějších a hustších vlasů. Navíc, tato směs pomáhá předcházet lámání vlasů, takže vlasy zůstávají silnější a zdravější po delší dobu.

Vhodný pro:
Tento šampon je ideální pro všechny typy vlasů a je zvláště vhodný pro ty, kteří mají problémy s vypadáváním vlasů nebo mají pokožku hlavy, která se nadměrně mastí. Jeho šetrné čisticí a exfoliační účinky jsou skvělé pro pravidelné použití a pro ty, kteří hledají zdravější a silnější vlasový růst.

Použití:
Naneste malé množství šamponu na mokré vlasy a pokožku hlavy. Vmasírujte šampon do pokožky hlavy, dokud se nevytvoří bohatá pěna. Poté důkladně opláchněte. Pro nejlepší výsledky doporučujeme používat tento šampon v kombinaci s dalšími produkty z řady Aveda Invati Advanced.
Invati Advanced