logo
0

Carbon Theory Day-Lite Cream SPF 50+ - Hydratační ochranný krém na obličej

  • Day-Lite Cream
50ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 196786
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Day-Lite Cream SPF 50+ - Hydratační ochranný krém na obličej

Hydratační opalovací krém na obličej s jedinečným superlehkým složením, širokospektrální UVA a UVB ochranou proti slunci. Je určený pro všechny typy pleti, od citlivé až po mastnou. Obsahuje ingredience zabraňující poranění a popraskání pokožky, díky kterým bude vaše pleť zdravá a chráněná před sluncem. 

Seznamte se se svým novým ochráncem kůže - krémem Carbon Theory SPF 50+. Díky jedinečnému superlehkému složení, širokospektrální UVA a UVB ochraně proti slunci a budovatelné hydrataci jde o novou generaci opalovacích krémů. Je určený pro všechny typy pleti, od citlivé až po mastnou, a také obsahuje ingredience zabraňující poranění a popraskání pokožky, díky kterým bude vaše kůže šťastná, zdravá a chráněná před sluncem.

Jak funguje:
SymSave® H je antioxidant se zklidňujícími účinky pro zklidnění citlivé pokožky. Glycerin udržuje pokožku zdravou a hydratovanou a zároveň pomáhá obnovit kožní bariéru a chránit ji před podrážděním. Dicaprylyl Ether je přírodní rostlinný olej, který změkčuje pokožku a jeho hlavní předností je, že nezanechává po nanesení mastný pocit. Nová generace chemických opalovacích krémů s velmi dlouhými vědeckými názvy (Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate a Ethylhexyl Triazone) nabízí širokospektrální ochranu před UVA a UVB paprsky, snadno se roztírají a jsou bez parfemace.

Co byste měli vědět:
Nemastné složení UVA ochrana veganský a cruelty free produkt bez parfemace UVB ochrana vhodný pro všechny typy pleti

Použití:
Naneste dostatečné množství na obličej a krk minimálně 30 minut před sluněním. Pro maximální účinek opakujte aplikaci každé 2 hodiny během dne. Večer očistěte pomocí dvoufázové čistící vody Bi-Phase Cleansing Water.
Day-Lite Cream