logo
0

Carbon Theory Day-Lite Salicylic Acid Exfoliating Gel Cleanser - Pleťový exfoliační čisticí gel

  • Day-Lite Salicylic
200ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 196759
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Day-Lite Salicylic Acid Exfoliating Gel Cleanser - Pleťový exfoliační čisticí gel

Čisticí gel s obsahem kyseliny salicylové má všechny výhody mýdla Exfoliating Cleansing Bar, navíc pak pohodlné balení pružné tuby, ze které se snadno vymačkává. Vyhlazuje suchou a drsnou pokožku, jemně exfoliuje a hloubkově hydratuje.

Jak funguje:
Jemně pěnící čistící gel, určený pro všechny typy pleti, exfoliuje, aniž by pokožku vysušoval. Díky obsahu 0,5% kyseliny salicylové (také známé jako BHA) vyhlazuje suchou a drsnou pokožku, jemně exfoliuje a hloubkově hydratuje. Přidané malé množství kyseliny citrónové (AHA), která se podílí na obnově buněk, zanechává pokožku rozjasněnou a hladkou.

Co byste měli vědět:
ECO tuba vyrobená z cukrové třtiny hloubkově hydratuje s obsahem 0,5% kyseliny salicylové veganský produkt / cruelty free rozjasňuje a zjemňuje suchou pokožku jemně exfoliuje vhodný pro všechny typy pleti bez parfemace

Použití:
Navlhčete si ruce i obličej, vymáčkněte gel do rukou a vmasírujte do pokožky. Vyhněte se oblasti okolo očí, v případě zasažení je vypláchněte vodou. Důkladně opláchněte a osušte. Používejte ráno a večer.
Day-Lite Salicylic