logo
0

Carbon Theory Succinic Acid & Niacinamide Re-surfacing Day Serum - Denní pleťové sérum

  • Succinic Acid
30ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 196768
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Succinic Acid & Niacinamide Re-surfacing Day Serum - Denní pleťové sérum

Pleťové sérum zaručuje dokonalou hydrataci pokožky, jemně exfoliuje, zabraňuje vzniku drobných prasklin a minimalizuje výskyt pórů. Obsahuje drobné brusinkové kuličky, které se vsáknou do pokožky a které jsou bohaté na vitamín C a antioxidanty.

Succinic Acid & Niacinamide Re-surfacing Day Serum zaručuje dokonalou hydrataci pokožky, jemně exfoliuje, zabraňuje vzniku drobných prasklin a minimalizuje výskyt pórů. Veganské složení séra obsahuje drobné brusinkové kuličky, které se vsáknou do pokožky a které jsou bohaté na vitamín C a antioxidanty.

Jak funguje:
Sérum obsahuje kyselinu jantarovou, niacinamid, kyselinu hyaluronovou a drobné kapsličky brusinkového extraktu. Jedná se o hydratační a jemné exfoliační kúru, která zabraňuje vzniku poranění, prasklin a minimalizuje výskyt pórů. Před použitím doporučujeme otestovat na malém kousku kůže. Poté používejte sérum jednou denně, svou skincare rutinu zakončete aplikací opalovacího krému.

Co byste měli vědět:
Hydratuje pokožku jemně exfoliuje minimalizuje výskyt pórů předchází vzniku nedokonalostí redukuje zánětlivost pokožky stimuluje přirozené omlazení pleti redukuje začervenání veganský produkt vhodný pro všechny typy pleti cruelty free

Použití:
Po vyčištění naneste malé množství séra na hřbet ruky. Poté ho naneste na čelo, bradu, tváře a jemně masírujte, aby praskly kuličky a uvolnil se brusinkový extrakt.

Před použitím doporučujeme otestovat na malém kousku kůže. Po vyčištění naneste malé množství séra na hřbet ruky. Poté ho naneste na čelo, bradu, tváře a jemně masírujte, aby praskly kuličky a uvolnil se brusinkový extrakt. Sérum používejte jednou denně, svou rutinu zakončete aplikací opalovacího krému.
Succinic Acid