logo
0

Nanoil Avocado Oil - Avokádový olej

  • Avocado Oil
50ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 198815
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Najdete v kategoriích
Nanoil / Oleje na vlasy
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Avocado Oil - Avokádový olej

Avokádový olej od Nanoil je organický a nezpracovaný olej lisovaný za studena, který nabízí kvalitní zkrášlení vlasů, díky čemuž byl certifikován společností Ecocert. Olej si v sobě uchovává všechny blahodárné esence dužiny avokáda.

Jedná se o přírodní zkrášlující olej obsahující sedm vitaminů (A, B, D, E, H, K, PP). Bere se jako verzatilní vyživující vitaminový elixír. Skvěle se absorbuje a intenzivně hydratuje vysušenou pokožku. Olej obnovuje epidermis a zabraňuje vypadávání vlasů. Skvěle se hodí pro péči o suché, citlivé a zralé typy pokožky. Skvělý účinek má u pokožky, kde se objevují první známky stárnutí. Olej je certifikován společností Ecocert, což je celosvětově uznávaná a nezávislá společnost certifikující ty nejkvalitnější přírodní kosmetické produkty.

Úžasné vlastnosti avokáda byly objeveny kolem roku 7000 před naším letopočtem v Mexiku, odkud avokádo pochází. Avokádo se bere jako to nejlepší ovoce na světě, co se výživových údajů týče. Řadí se tak mezi takzvaná super-jídla. Vlastnosti avokádového oleje jsou také prvotřídní.

Co obsahuje?
Avokádový olej, kromě blahodárných mastných kyselin, je plný vitaminů A, B, D, E, H, K a PP. Žádný jiný olej jich neobsahuje takové množství. Bere se jako to nejlepší vitaminové sérum na vlasy a na obličej. Kromě toho produkt nabízí vysoké koncentrace skvalenu (redukuje funkci mazových žláz), proteinů a minerálů, které pokožka a vlasy potřebují pro své zkrášlení a pro svoji optimální funkci.

Vlastnosti:
- Ideálně se hodí na obličej a na vlasy: hloubkově vyživuje a hydratuje.
- Obnovuje lipidovou vrstvu na pokožce.
- Má antibakteriální, protivirové a protiplísňové účinky.
- Obnovuje vlasové kořínky a bojuje proti vypadávání vlasů.
- Je zdrojem přírodních antioxidantů.
- Zpomaluje stárnutí.
- Redukuje viditelnost vrásek.
- Vyhlazuje pokožku a dodává jí pružnost.
- Bojuje proti odbarvování pokožky.
- Obnovuje vlasy, dodává jim hebkost a vyhlazuje je.
- Obnovuje vrstvu epidermis a urychluje obnovu pokožky.
- Pomáhá při péči po pokožku, kterou trápí psoriasis a ekzém.
- Obnovuje přírodní ochrannou vrstvu pokožky.

Použití:
Přírodní oleje jsou verzatilní kosmetikou: lze je používat na obličej, pokožku těla a vlasy. Stačí produkt vmasírovat, či jej přidat do koupele. Užití produktu je nespočet a můžete si tak přesně vybrat ten způsob aplikace, který vám nejvíce vyhovuje.

Vlasy - Perfektně se hodí pro výživu a obnovu. Hodí se pro vlasy se střední a vysokou porozitou. Avokádový olej dodá vlasům vitaminy a mastné kyseliny a dále se také postará o pokožku hlavy a zpomalí produkci mazu. Produkt dokáže vlasy posílit, dodat jim lesk, vyživit jejich konečky a chránit vlasy před poškozením a toxiny.
Pokožka těla - Skvěle se postará o suchou a hrubou pokožku, které chybí pevnost a pružnost. Pomáhá i pokožce spálené od sluníčka. Po vstřebání vytváří jemný film, který vyhlazuje pokožku a chrání ji před dehydratací. Avokádový olej můžete přidat i do vaší koupele, či jej používat jako základ pro směsi olejů. Lze jej vmasírovat do pokožky vašeho těla, či jej použít na suché oblasti (lokty, kolena).
Obličej - Avokádový olej dodává prvotřídní péči o váš obličej. Dokáže zefektivnit každou masku, krém, či každý peeling – ať už jsou produkty koupené, či podomácku vyrobené. Olej lze používat jakožto noční sérum pro suché, matné, unavené a jinak poškozené oblasti pokožky a lze jej používat i okolo očí. Často se produkt přidává do obličejových masek s hlínou. Při kombinaci s ricinovým olejem se jedná o efektivního pomocníka pro odlíčení a pro obnovu pokožky. Produkt dále obnovuje rty poškozené větrem a chladem.
Pokožka rukou - Avokádový olej se hodí pro péči o pokožku rukou. Nahrazuje krémy na ruce, jelikož se postará o suchou a popraskanou pokožku. Lze jej také přidávat do masek a krémů, čímž zlepší jejich účinek.
Pokožka na nohou - Pečuje i o tu nejunavenější pokožku nohou. Hydratuje, obnovuje a chrání pokožku před škrábanci. Perfektní aditivum do koupelí a krémů na nohy.
Avocado Oil