logo
0

Nanoil Hair Conditioner Keratin - Kondicionér na vlasy s keratinem 125ml

  • Hair Conditioner
125ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 198824
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Najdete v kategoriích
Nanoil / Kondicionéry
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Hair Conditioner Keratin - Kondicionér na vlasy s keratinem 125ml

Lehký kondicionér pro oslabené, lámavé, poškozené a štěpící se vlasy - dvoufázový kondicionér od Nanoil nasycený obnovujícími částicemi keratinu. V pohodlné formě mlhy, kterou můžete použít k posílení a regeneraci vlasů, kdykoli budete chtít. Obsahuje čtyři složky, které jsou nezbytné pro zdraví vašich vlasů: tekutý keratin, rostlinné preteiny, ricinový olej a panthenol. Jsou kombinovány v ultralehkém složení, které vlasy ihned po aplikaci obalí a poskytne jim ochranu, výživu a posílení. Nanoil Keratin Hair Conditioner funguje dvěma způsoby.
NANOIL kondicionér na vlasy s keratinem 125ml

Na jedné straně vlasy uhladí, snáze se rozčesávají a po umytí lépe stylizují. Na druhou stranu jim poskytuje podporu, díky které získávají zpět pružnost, vitalitu a sílu, která jim chyběla. Výsledkem jsou lesklé vlasy, které se nelámou, nekrepatí a nepoškozují, ale vypadají krásně bez ohledu na situaci.

Jak používat:
Před použitím dobře protřepejte. Nastříkejte na umyté, vlhké, ručníkem vysušené vlasy z krátké vzdálenosti. Používejte také během dne na suché vlasy - kdykoli potřebují výživu.
Hair Conditioner