logo
0

Nanoil Hair Mask Algae - Maska na vlasy s mořskou řasou

  • Hair Mask
300ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 198821
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Najdete v kategoriích
Nanoil / Masky na vlasy
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Hair Mask Algae - Maska na vlasy s mořskou řasou

Tato hydratační vlasová maska kombinuje sílu přírody a lehkost své receptury. Díky obsahu mořských řas dokáže vlasům dodat zdraví, lesk a hebkost, ať už jsou jakéhokoliv typu. Pravidelné užívání této masky vaše vlasy zkrášlí a vaše stylingová rutina bude daleko příjemnější, než byste si mysleli. Vlasy jsou každodenně vystaveny ztrátě hydratace. Proto vyžadují každodenní péči, kterou jim je schopna dodat právě hydratační vlasová maska obohacená o mořské řasy. Tato maska zkrášluje vlasy rychle a efektivně. Objevte sílu mořských řas v této vlasové masce od Nanoil.

Vlasová maska s mořskou řasou od Nanoil je určena vlasům, které vyžadují hydrataci a obnovu. Jedná se o perfektní řešení pro péči o suché, slabé a matné vlasy, kterým nechybí pouze ochrana, ale také lesk, pevnost a energie. Maska se stará o to, aby byly vlasy efektivně chráněny a aby se s nimi při ranním stylingu lépe pracovalo. Také vlasy chrání před účinkem vnějších faktorů, jakými je například sluneční záření, či chladný vítr.

Vlastnosti:
- Obnovuje přírodní krásu a lesk vlasů.
- Hydratuje vlasy a udržuje je v hydratovaném stavu.
- Dostává se do struktury vlasů, kterou posiluje.
- Obnovuje a chrání vlasy před poškozením.
- Vyhlazuje vlasy bez jejich zatížení.
- Ulehčuje každodenní rutinu.
- Zabraňuje třepení konečků.

Použití:
Doporučuje se masku užívat alespoň jednou týdně. Naneste si dávku masky na čisté, vlhké vlasy a nechte působit 10-20 minut. Poté vlasy důkladně promyjte. Vlasy si poté můžete načesat tak, jako obvykle.
Hair Mask