logo
0

Alfaparf Milano The Hair Supporters Scalp & Fiber Restorer - Vlasová kúra pro barvené a melírované vlasy

  • The Hair
250ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 199302
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
The Hair Supporters Scalp & Fiber Restorer - Vlasová kúra pro barvené a melírované vlasy

Alfaparf Milano The Hair Supporters Scalp & Fiber Restorer je jedinečným spojením moderní technologie a výběru účinných látek, které cíleně působí na vlasovou pokožku a vlasy. Jeho jedinečný vzorec je navržen tak, aby zlepšil mikrocirkulaci v pokožce hlavy, stimuloval růst vlasů a obnovil jejich strukturu. Tento přípravek je vhodný pro všechny typy vlasů a poskytuje účinnou péči od kořínků až po konečky.

Díky svému výjimečnému složení Alfaparf Milano The Hair Supporters Scalp & Fiber Restorer poskytuje řadu výhod a účinků pro vaše vlasy:
Obnova vlasů - Posiluje vlasy od kořínků až po konečky, obnovuje jejich strukturu a zabraňuje jejich lámavosti.
Stimulace růstu vlasů - Peptidy a kofein aktivují růst vlasových buněk a podporují zdravý růst nových vlasů.
Hydratace a revitalizace: Hyaluronová kyselina a panthenol dodávají vlasové pokožce intenzivní hydrataci a zklidňují ji.
Posílení vlasové pokožky - Přípravek zlepšuje mikrocirkulaci, což podporuje zdravé kořínky vlasů a předchází jejich vypadávání.

Vhodný pro:
Alfaparf Milano The Hair Supporters Scalp & Fiber Restorer je vhodný pro všechny typy vlasů. Bez ohledu na to, zda máte jemné, poškozené, suché nebo mastné vlasy, tento přípravek vám pomůže dosáhnout zdravého a krásného vzhledu.

Použití:
Aplikujte Alfaparf Milano The Hair Supporters Scalp & Fiber Restorer na vlhké vlasy a jemně jej vmasírujte do vlasové pokožky. Nechte působit několik minut a poté důkladně opláchněte vodou. Doporučuje se pravidelné používání pro dosažení optimálních výsledků.
The Hair