logo
0

Aveda Nutri Plenish Treatment Masque Deep Moisture - Vyživující maska pro hydrataci vlasů

  • Nutri Plenish
200ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 197696
+ ZDARMA
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Nutri Plenish Treatment Masque Deep Moisture - Vyživující maska pro hydrataci vlasů

V dnešní době, kdy jsou vlasy neustále vystaveny stresu z okolního prostředí, tepelnému stylingu a chemickým ošetřením, je důležité najít produkt, který poskytne hloubkovou péči a hydrataci. Aveda, s dlouholetými zkušenostmi v přírodní péči o vlasy, přichází s řešením: Aveda Nutri Plenish Treatment Masque Deep Moisture. Tato vyživující maska pro hydrataci vlasů je obohacena o mangové máslo, bio olej z granátového jablka a bio kokosový olej, poskytující intenzivní výživu a hydrataci pro všechny typy vlasů.

Účinky:
Tato maska má výrazné hydratační a regenerační účinky. Díky vysokému obsahu přírodních olejů a másla intenzivně vyživuje suché a poškozené vlasy, obnovuje jejich pružnost a lesk. Při pravidelném používání masky dochází k postupnému obnovení zdravého vzhledu vlasů, snižuje se jejich lámavost a konečky se stávají méně roztřepené. Vlasy jsou po použití této masky viditelně hydratované, silnější a snadněji se upravují.

Vhodný pro:
Aveda Nutri Plenish Treatment Masque Deep Moisture je ideální pro ty, kteří mají suché, poškozené nebo matné vlasy a potřebují intenzivní obnovu a hydrataci. Je vhodná pro všechny typy vlasů, od jemných až po hrubé, a je obzvláště prospěšná pro ty, kteří často používají tepelné stylingové nástroje nebo mají chemicky ošetřené vlasy.

Použití:
Pro dosažení nejlepších výsledků by měla být maska aplikována na vlhké, šamponem umyté vlasy. Naneste dostatečné množství masky od střední délky vlasů až ke konečkům. Nechte působit 5 až 10 minut, aby se aktivní složky plně vstřebaly, a poté důkladně opláchněte. Pro hloubkovou péči lze masku nechat působit i déle, v závislosti na stupni poškození vlasů.

Aveda Nutri Plenish Treatment Masque Deep Moisture je více než jen vlasová maska; je to základní kámen pro zdravé a živé vlasy. Díky svým přírodním složkám a hloubkovému hydratačnímu účinku poskytuje tato maska komplexní péči, která obnovuje, ochraňuje a revitalizuje vlasy od kořínků po konečky. Je ideálním řešením pro ty, kteří hledají přírodní, efektivní a luxusní péči o vlasy, a přináší viditelné výsledky pro zdravější a krásnější vzhled vlasů.
Nutri Plenish