logo
0

Beauty-relax Celluform Lite BR-1220L - Estetický přístroj na tvarování problémových partií

  • Celluform Lite
AKCE SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 133499
+ ZDARMA
Nebo vyzkoušejte další produkty z řady Přístroje na masáž a celulitidu:
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Celluform Lite BR-1220L - Estetický přístroj na tvarování problémových partií

Masážní přístroj na tvarování postavy pro domácí použití. Přístroj  eliminuje tuk z problematických partií ženského i mužského těla. Formuje význačé kontury na rukou, nohách i na těle. BeautyRelax Celluform Lite byl navržen na základě reálných výsledků a zkušeností z profesionálních estetických studií. Dosažitelné a viditelné výsledky i v případech, kdy tuk prorůstá svalovou hmotou (zejména u mužů nebo sportovně založených žen). V domácích podmínkách se můžete přímo zaměřit na problematické partie. Přístroj splňuje nejpřísnější evropské normy. Používání je naprosto bezpečné, bezbolestné a neinvazivní. Ultrazvuková kavitace, radiofrekvence a červené světlo patří mezi nejpoužívanější technologie pro formování postavy. Celluform Lite vám krok po kroku pomůže dosáhnout vytoužených výsledků. 
Ultrazvuková kavitace -  hlavice generuje vysokofrekvenční ultrazvukové vlny, které pronikají do podkoží s frekvencí 300 000 kmitů za sekundu. Tkáně následně absorbují takto generovanou energii. Dochází k narušení integrity tukové buňky a uvolňuje se tuk. Uvolněný tuk se štěpí na glycerol a volné mastné kyseliny. Glycerol slouží jako zdroj energie, zatímco mastné kyseliny jsou přeneseny do jater, kde jsou zpracovány jako běžné mastné kyseliny z potravy a vyloučeny z těla ven přirozenou cestou. Odstraněný tuk se zpět do tkáně nevrací. Ultrazvuková kavitace je bezbolestná, neinvazivní, šetrná, účinná a hlavně trvalá metoda pro redukci tuku na nejvíce problematických partií.
Radiofrekvence -  aplikátor po přiložení na ošetřovanou oblast uvolňuje energii se zcela specifickým výkonem a frekvencí. Radiofrekvenční vlny jsou optimalizovány k tomu, aby způsobily tepelný gradient, který významně ovlivňuje procesy ve vrstvě dermis. Dodaná energie aktivuje remodelaci kolagenových vláken a elastinu. Maximální možné zacílení energie i v lokalitách s výraznější tukovou vrstvou a následná excitace metabolických procesů má významný vliv na velmi efektivní vyhlazení povislých a deformovaných kontur.
Červené světlo 625nm - Podporuje přirozenou tvorbu kolagenu. Zvýšení účinnosti vstřebávání účinných látek kosmetických přípravků. Zlepšení cirkulace krve v podkožní tkáni. Brání v tvorbě pigmentu. K dispozici jsou 4 módy, které technologie vzájemně kombinují 1. Radiofrekvence + červené světlo 625nm 2. Radiofrekvence + ultrazvuková kavitace 3. Ultrazvuková kavitace + červené světlo 625nm 4.
Používejte dle přiloženého návodu.

TECHNICKÉ PARAMETRY:
- Frekvence ultrazvuku: 300 000 kmitů/sekundu,
- Červené světlo o vlnové délce 625nm,
- Časovač,
- Provozní proud: 0,4A,
- Nabíjecí napětí: 10,5V,
- Výkon: 4,2W,
- Rozměry: 11,4 x 10 x 9 cm,
- Hmotnost: 259 g.
- Napájení: nabíjecí baterie.
- Nabíjení: síťový adaptér 220V (součástí balení).

VLASTNOSTI:
- inovativní technologie,
- usnadní ošetření všech problematických partií těla,
- nadčasový ergonomický design,
- zcela neinvazivní charakter ošetření,
- nezpůsobuje žádné nepříjemné pocity,
- bezbolestné a naprosto bezpečné používání,
- časová nenáročnost.
Celluform Lite