logo
0

Carbon Theory Charcoal, Tea Tree Oil & Mineral Mud Breakout Control Facial Wet Mask - Minerální bahenní maska

  • Charcoal, Tea
50ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 196757
+ ZDARMA
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Charcoal, Tea Tree Oil & Mineral Mud Breakout Control Facial Wet Mask - Minerální bahenní maska

Hloubkově vyživující maska detoxikuje pokožku a pomáhá předcházet vzniku nedokonalostí. Zároveň jemně exfoliuje a zjemňuje pokožku, redukuje její zánětlivost a začervenání. Vhodná pro všechny typy pleti.

Jak funguje:
Minerální bahno z Mrtvého moře, které je plné hořčíku, přirozeně exfoliuje, zklidňuje a opravuje pokožku. Organické aktivní uhlí jemně odstraňuje bakterie, toxiny a přebytečný maz. Organický tea tree olej snižuje zánětlivost pokožky a působí jako přírodní antiseptikum. Bambucké máslo udržuje pokožku vyživenou a hydratovanou bez ucpávání pórů.

Co byste měli vědět:
Intenzivně hojí a opravuje pokožku exfoliuje a zjemňuje pokožku redukuje zánětlivost pokožky a začervenání cruelty free bojuje proti vzniku nedokonalostí hydratuje veganský produkt maska vhodná pro všechny typy pleti

Použití: Naneste tenkou vrstvu na čerstvě vyčištěnou pleť, vyhněte se rtům a očnímu okolí. Nechejte 10-15 minut zaschnout a poté důkladně opláchněte teplou vodou. Nakonec naneste hydratační krém Vitamin E and Tea Tree Oil Breakout Control Facial Moisturiser."
Charcoal, Tea