logo
0

Davines Essential Haircare Dede Conditioner - Vyživující kondicionér pro všechny typy vlasů

  • Essential Haircare
250ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 198278
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Essential Haircare Dede Conditioner - Vyživující kondicionér pro všechny typy vlasů

Davines Essential Haircare Dede Conditioner je vysoce kvalitní, vyživující kondicionér určený pro péči o všechny typy vlasů. Tento kondicionér je produkt, který slibuje revoluční péči o vlasy, díky spolupráci mezi vědeckými inovacemi a vášní pro udržitelnost, která je stěžejní pro značku Davines.


Účinky:
Tento kondicionér poskytuje vlasům výživu a hydrataci, aniž by je zatěžoval. Jeho lehké, ale bohaté složení vyživuje a obnovuje vlasy, zanechává je jemné, lesklé a plné vitality. Při pravidelném používání kondicionéru Davines Essential Haircare Dede Conditioner budou vlasy vypadat zdravěji a budou snadno ovladatelné.

Vhodný pro:

Davines Essential Haircare Dede Conditioner je vhodný pro všechny typy vlasů. Je to ideální produkt pro ty, kteří hledají výživu a hydrataci bez pocitu těžkých vlasů. Je také bezpečný pro barvené vlasy, takže může být použit i těmi, kteří pravidelně mění barvu svých vlasů.

Použití:
Použití tohoto kondicionéru je jednoduché a přímočaré. Po umytí vlasů šamponem naneste kondicionér na vlhké vlasy, od středu po konečky. Nechte ho působit 2-5 minut, aby jeho aktivní složky mohly proniknout hluboko do vlasového vlákna, a poté důkladně opláchněte.
Essential Haircare