logo
0

Eucerin Hyaluron-Filler 3x EFFECT Serum - Sérum proti stárnutí pleti

  • Hyaluron-Filler 3x
5ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 172929
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Hyaluron-Filler 3x EFFECT Serum - Sérum proti stárnutí pleti

Při každodenním užívání zesiluje účinky denního a nočního krému řady Eucerin Hyaluron-Filler a vyhlazuje vrásky. Jedna ampulka představuje týdenní dávku koncentrovaného séra.
Eucerin Hyaluron-Filler Sérum je intenzivní sérum proti stárnutí pleti, které je určeno ke každodennímu užívání společně s denními a nočními krémy řady Eucerin Hyaluron-Filler. V jeho lehkém složení jsou zkombinovány vysoko- a nízkomolekulární kyselina hyaluronová, glycin saponin a enoxolon. Tyto složky přináší cílený přístup k vyhlazení i hlubokých vrásek. Vysokomolekulární kyselina hyaluronová zlepšuje hydrataci a vyhlazuje nejsvrchnější vrstvy pleti, zatímco nízkomolekulární kyselina hyaluronová, jejíž molekula je 40krát menší1, proniká hlouběji do vrstev epidermis kůže, kde vznikají hlubší vrásky. Antioxidant glycin saponin podporuje tvorbu vlastní kyseliny hyaluronové v dermis vrstvě, kde vznikají ty nejhlubší vrásky, a zároveň chrání před volnými radikály. Enoxolon chrání před degradací pleti vlastní kyseliny hyaluronové.
1 Ve srovnání s vysokomolekulární kyselinou hyaluronovou, která je také součástí složení.

VLASTNOSTI:
- nekomedogenní
- ideální podklad pod make-up
- nelepivé
- rychle se vstřebává
- 6 x 5 ml

Před otevřením lahvičku důkladně protřepejte. Špičkami prstů naneste v malém množství na dobře vyčištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu. Zaměřte se na problematické oblasti. Vyhněte se přímému kontaktu s očima.
Hyaluron-Filler 3x