logo
0

Filorga Age-Purify Double Correction Fluid - Pleťový fluid proti vráskám a pigmentovým skvrnám

  • Age-Purify Double
50ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 166596
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Age-Purify Double Correction Fluid - Pleťový fluid proti vráskám a pigmentovým skvrnám

Dopřejte si špičkovou anti-age kosmetiku, s níž budete mít výsledky jako na klinice, viditelné už za několik dnů! Francouzská značka Filorga, založená roku 1978, celosvětově proslula v oblasti estetické medicíny. V roce 2007 zpřístupnila své odborné poznatky veřejnosti prostřednictvím jedinečné kosmetické řady MEDI-COSMETIQUE®. Nedávno se kosmetika proti stárnutí od značky Filorga vyšvihla mezi nejprodávanější ve své kategorii ve francouzských lékárnách. Pronikla do více než 70 zemí a velmi úspěšně dobývá i tuzemský trh.
Filorga: revoluční omlazující přípravky z Francie

Na počátku stál Michel Tordjman, francouzský lékař a buněčný biolog, který vyvinul injekční přípravky s kyselinou hyaluronovou pro použití v estetické medicíně. Díky technologii NCEF se efekt klinických injekcí proti vráskám, peelingů či mezoterapie podařilo dostat do kosmetických přípravků Filorga. Revoluční produkty využívají vybrané přírodní ingredience, netestují se na zvířatech a můžete je pohodlně používat v domácích podmínkách.
Nejoblíbenější anti-age kosmetika Filorga

Bestsellery značky Filorga jsou pleťové a oční krémy Time-Filler spolu s vyhlazující a rozjasňující pleťovou maskou pro ženy Meso-Mask. Ženy si oblíbily také noční pleťový krém Sleep & Lift, vyživující pleťový krém Nutri-Filler, liftingové pleťové sérum Lift-Designer či tělový balzám proti celulitidě Nutri-Modeling. Přípravky Filorga efektivně hydratují, zmírňují vrásky, rozjasňují a zpevňují pleť. Můžete se na ně 100% spolehnout. Chvilka relaxace s touto novodobou kosmetikou se stane vaším vyhledávaným rituálem.
Age-Purify Double