logo
0

Herb Pharma Venoceutical - biotechnologická emulze na křečové žíly 125 ml

  • Venoceutical -
AKCE SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 88368
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Najdete v kategoriích
Zdraví / Přírodní kosmetika
Herb Pharma
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Přípravek Venoceutical je určený na tvz. "těžké nohy", které obvykle souvisí s nedostatečnou cirkulací krve v cévách ve spodní části nohou. Namáhavé špatné proudění ze žil, které mají omezenou pružnost a mohou být ucpané, způsobuje pocit tíhy.

Popis

KDY VENOCEUTICAL - BIOTECHNOLOGICKá EMULZE NA KřEčOVé žíLY POMáHá:

- poskytuje chladivý pocit,
- zvyšuje kožní průtok krve v žílách nohou,
- přispívá ke zlepšení stavu při symptomu "těžkých nohou",
- zlepšuje stav pokožky nohou,
- posilují pružnost cév.

Složení

Aqua, Paraffinum liquidum, Propylene glycol, Menthyl pca, Menthol, Dipropylene glycol, Glycerin, Cetearylalkohol, Caprylic triglyceride, Glycerylstearate, Esculin, Isopropylmyristate, c12-14 pareth-30, Dimethicone, Phytomenadione, Aloe barbadensis, Triethanolamine, Propylene glycol, 5-chloro-2-methyl-4-isothiazolin-3-one, 2-methyl-4-isothiazolin-3-one, methyl, Propylparaben
Extrakty z bylin:arnika horská (Arnica montana, extrakt), cypřiš (Cupressus sempervirens, extrakt), kokořík mnohokvětý (Polygonatum multiflorum, extrakt)

Jak používat

Odstraňte víčko z přípravku. Jemným stlačením pístu dávkujte potřebné množství emulze a krouživou lehkou masáží důkladně rozetřete na celou oblast nohou. Pro dosažení optimálních výsledků nanášejte emulzi 2x denně (ráno a večer) po dobu 30 dnů. Poté aplikujte 1x denně. Uvolňující účinek Venoceutical emulze je postupný, kumulativní a reverzibilní.

Balení

125 ml

Upozornění

Určeno pouze k zevnímu použití. Určeno pro všechny typy pleti. Zabraňte styku s očima. Pokud se výrobek dostane do očí, vypláchněte je vodou a jemně je osušte. Pozor - při rychlém stlačení dávkovače dochází k nasáknutí vzduchových bublinek, což by mohlo ztížit dávkování přípravku Venoceutical. Při dávkování je třeba opakovaně stlačit pumpičku, aby došlo k vytlačení emulze. Země původu Švýcarsko.

Další sdělení

V naší nabídce naleznete také další přípravky řady Cosmeceutical a další produkty na žíly.
Venoceutical -