logo
0

Kemon Actyva After Sun Dry Spray - Stylingový sprej pro vlasy namáhané sluncem

  • Actyva After
125ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 190816
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Actyva After Sun Dry Spray - Stylingový sprej pro vlasy namáhané sluncem

Kemon Actyva After Sun Dry Spray je inovativní stylingový sprej navržený speciálně pro vlasy, které byly vystaveny náročným podmínkám, jakými jsou sluneční záření, chlor a mořská sůl. Sprej poskytuje nejen okamžitou úlevu a revitalizaci, ale také dodává vlasům ochranu a podporuje jejich dlouhodobé zdraví a krásu.

Účinky:
Revitalizace a ochrana: Sprej okamžitě revitalizuje vlasy poškozené sluncem a poskytuje dlouhodobou ochranu před environmentálními vlivy.
Hydratace a lesk: Díky unikátnímu složení aktivních látek sprej poskytuje hlubokou hydrataci a dodává vlasům nezaměnitelný lesk.
Antioxidantní působení: Vlasy jsou chráněny před volnými radikály a předčasným stárnutím díky silným antioxidantům ve složení produktu.
Snadná aplikace: Sprej je snadno aplikovatelný a nezanechává na vlasech žádné zbytky.

Vhodný Pro:
Kemon Actyva After Sun Dry Spray je ideální pro všechny typy vlasů, zejména pro ty, které byly vystaveny slunci, chloru a mořské soli. Je vhodný pro každodenní použití během letních měsíců nebo dovolené u moře a je skvělým doplňkem k péči o vlasy pro ty, kteří hledají ochranu a revitalizaci vlasů po slunění.

Použití:
Sprej naneste rovnoměrně na suché nebo vlhké vlasy před nebo po vystavení slunci. Produkt není nutné oplachovat. Pro optimální výsledky a kompletní péči doporučujeme používat v kombinaci s ostatními produkty z řady Kemon Actyva After Sun, jako jsou šampon a maska.
Actyva After