logo
0

Kemon AND 06 Shine Spray - Stylingový sprej pro lesk vlasů

  • AND 06
200ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 190765
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
AND 06 Shine Spray - Stylingový sprej pro lesk vlasů

V dnešní době, kdy jsou vlasy denně vystaveny různým vnějším stresům, může být obtížné udržet je zářivé a lesklé. Kemon představuje řešení pro všechny, kteří touží po dokonale lesklých vlasech - AND 06 Shine Spray. Tento stylingový sprej je navržen tak, aby vašim vlasům poskytl okamžitý a dlouhotrvající lesk, aniž by je zatěžoval nebo způsoboval jejich slepení.

Účinky:
Intenzivní lesk: Sprej okamžitě dodává vlasům neuvěřitelný lesk a zářivost, aniž by je zatěžoval.
Ochrana a výživa: Díky svým aktivním složkám vlasy nejen září, ale jsou také lépe chráněné před vnějšími vlivy a poškozením.
Nezatěžuje vlasy: Na rozdíl od mnoha jiných produktů na lesk, AND 06 Shine Spray nezanechává vlasy těžkými nebo mastnými.
Zlepšení textury: Vlasy se stanou hebkými, pružnými a snadno se upravují.

Vhodný pro:
Tento sprej je ideální pro všechny typy vlasů - ať už máte jemné, hrubé, rovné nebo kudrnaté vlasy. Je ideální pro ty, kteří hledají rychlé řešení pro zvýšení lesku svých vlasů, ať už pro speciální příležitost, nebo pro každodenní použití.

Použití:
Doporučuje se stříkat sprej ze vzdálenosti cca 20-30 cm na suché vlasy. Můžete se soustředit na konkrétní oblasti, které potřebují zvýšený lesk, nebo aplikovat po celé délce vlasů pro celkový efekt. Nepotřebujete mnoho produktu - jen několik rychlých střiků stačí k dosažení dokonalého výsledku.
AND 06