logo
0

Kemon Hair Manya Shower Gel - Šampon a sprchový gel 2v1

  • Hair Manya
250ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 190806
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Hair Manya Shower Gel - Šampon a sprchový gel 2v1

Kemon Hair Manya Shower Gel představuje unikátní kombinaci šamponu a sprchového gelu v jednom produktu. Tato 2v1 formulace je ideálním řešením pro ty, kteří hledají pohodlný a efektivní způsob, jak péči o vlasy a tělo sloučit do jednoho kroku. S vysoce kvalitními složkami a inovativní technologií nabízí Kemon Hair Manya Shower Gel kompletní péči, která osvěžuje a revitalizuje od hlavy až k patě.

Účinky:
Kemon Hair Manya Shower Gel je známý svými mnohostrannými účinky. Jako šampon čistí vlasy a vlasovou pokožku od přebytečného oleje a nečistot, zanechává vlasy jemné a snadno rozčesatelné. Jako sprchový gel působí na pokožku osvěžujícím a čisticím účinkem, odstraňuje nečistoty a podporuje pocit svěžesti. Komplexní působení tohoto produktu zanechává pokožku hladkou a hydratovanou, vlasy pak lesklé a živé.

Vhodný Pro:
Tento šampon a sprchový gel 2v1 je vhodný pro každého, kdo preferuje rychlou a účinnou péči, muže i ženy. Je ideální pro všechny typy vlasů a pleti, včetně citlivé pleti, a je vynikajícím řešením pro ty, kteří cestují či mají omezený čas na osobní péči.

Použití:
Nanesení: Naneste dostatečné množství produktu na mokré vlasy a tělo.
Masírování: Masírujte do pokožky a vlasů, dokud se nevytvoří bohatá pěna.
Oplachování: Důkladně opláchněte teplou vodou.
Frekvence: Produkt je vhodný pro každodenní použití.
Hair Manya