logo
0

Kemon Liding Color Mask - Posilující maska pro barvené vlasy

  • Liding Color
200ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 190761
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Liding Color Mask - Posilující maska pro barvené vlasy

Kemon Liding Color Mask je přední posilující maska určená speciálně pro barvené vlasy. Tato vysoko koncentrovaná maska je výsledkem pokročilých výzkumů a inovací v oblasti péče o vlasy a nabízí maximální ochranu, posílení a revitalizaci pro všechny odstíny barvených vlasů.

Účinky:
Ochrana barvy: Předchází vyblednutí barvy a prodlužuje její životnost.
Posilování vlasů: Obnovuje a zesiluje poškozené vlasové vlákna.
Lesk a hladkost: Poskytuje intenzivní lesk a hladkost vlasům.
Regenerace a hydratace: Nabízí hloubkovou regeneraci a hydrataci.
Antioxidantní ochrana: Ochrání vlasové vlákna před oxidativním poškozením.

Vhodný Pro:
Tato maska je ideální pro všechny typy barvených vlasů, zejména pro vlasy, které jsou suché, poškozené a vyžadují speciální péči a obnovu. Vhodné pro pravidelné použití u vlasů oslabených chemickým zpracováním nebo častým stylingem.

Použití:
Po umytí vlasů šamponem naneste dostatečné množství masky na vlasy a vmasírujte do délek a konečků vlasů. Nechte působit po dobu 5-10 minut, poté důkladně opláchněte. Pro dosažení nejlepších výsledků používejte pravidelně.

Kemon Liding Color Mask je nepostradatelným produktem pro udržení krásy a zdraví barvených vlasů. S bohatými aktivními látkami, které hloubkově vyživují, regenerují a posilují vlasy, nabízí komplexní péči, která chrání a zvyšuje lesk a pružnost vlasů. Díky svým ochranným vlastnostem je tato maska ideální pro všechny, kteří touží po dlouhotrvající, intenzivní a zářivé barvě vlasů. Bez ohledu na to, zda jsou vaše vlasy jemné, normální nebo hrubé, Kemon Liding Color Mask vám pomůže zachovat jejich krásu a zdraví a povýší váš vzhled na novou úroveň.
Liding Color