logo
0

Kemon Liding Volume Spray - Stylingový sprej pro objem vlasů

  • Liding Volume
200ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 190763
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Liding Volume Spray - Stylingový sprej pro objem vlasů

Kemon Liding Volume Spray je exkluzivní stylingový sprej, který vytváří okamžitý, dlouhotrvající objem pro všechny typy vlasů. Unikátní složení tohoto produktu oživuje a zvedá vlasy od kořínků a dodává texturu pro vytvoření plného a bohatého vzhledu.

Účinky:
Navyšování objemu: Pomáhá vytvářet okamžitý objem u kořínků a udržuje ho dlouhodobě.
Texturizace: Dodává vlasům texturu a tvar, což umožňuje jednodušší styling.
Hydratace a výživa: Aktivní látky hydratují a vyživují vlasy, předcházejí vysoušení a poškození.
Ochrana a posílení: Složení chrání vlasy před vnějšími vlivy a posiluje vlasová vlákna.

Vhodný Pro:
Kemon Liding Volume Spray je ideální volbou pro ty, kteří si přejí dosáhnout většího objemu a textury vlasů. Výhodný je zejména pro tenké a jemné vlasy, které vyžadují dodatečný lift a podporu, ale je vhodný a účinný pro všechny typy vlasů.

Použití:
Sprej aplikujte na vlhké nebo suché vlasy. Zaměřte se zejména na kořínky vlasů pro maximální objem. Vlasy upravte podle preferencí. Pro intenzivnější výsledky použijte spolu s dalšími výrobky z řady Kemon Liding pro objem.

Kemon Liding Volume Spray je dokonalým pomocníkem pro vytváření profesionálního, bohatého objemu. Tento revoluční produkt nabízí komplexní péči a styling v jednom, což usnadňuje každodenní péči o vlasy a dosažení saloního vzhledu. Unikátní kombinace aktivních látek dodává vlasům sílu, vitalitu, a hydrataci, a je nepostradatelným pomocníkem pro každého, kdo touží po plných, texturovaných a zdravých vlasech s ohromujícím objemem.
Liding Volume