logo
0

Kérastase Fusio-Dose Concentré Chroma Absolu - Vlasová kúra pro barvené vlasy

  • Fusio-Dose Concentré
120ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 192040
+ ZDARMA
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Fusio-Dose Concentré Chroma Absolu - Vlasová kúra pro barvené vlasy

Kérastase Fusio-Dose Concentré Chroma Absolu je luxusní vlasová kúra, která byla speciálně vyvinuta pro péči o barvené vlasy. Tento jedinečný produkt z portfolia světoznámé značky Kérastase přináší intenzivní péči a ochranu pro vlasy, které byly chemicky ošetřeny barvením. S obsahem 10 ampulí po 12 ml je tento produkt ideální volbou pro dlouhodobou a cílenou péči. Výsledkem je zdravý, lesklý a živý vzhled vlasů, který vydrží po dlouhou dobu.

Účinky:
Kúra působí na vlasy komplexně. Amino- kyseliny pronikají do hloubky vlasového vlákna, kde působí na jeho obnovu a posílení. Výsledkem je viditelné zlepšení stavu vlasů, které jsou po použití kúry silnější, lesklejší a celkově zdravější. Produkt také chrání barvu vlasů, zajišťuje její dlouhotrvající intenzitu a zářivost.

Vhodný pro:
Tato kúra je ideální pro všechny, kteří mají barvené vlasy a chtějí je udržet v co nejlepším stavu. Je vhodná pro všechny typy vlasů, od jemných až po hrubé, a pro všechny odstíny barvených vlasů.

Použití:
Aplikace kúry je velmi jednoduchá. Ampuli otevřete, aplikujte obsah na umyté a ručníkem vysušené vlasy. Nechejte působit po dobu 5 minut, poté důkladně opláchněte. Pro dosažení optimálních výsledků doporučujeme používat kúru pravidelně, alespoň jednou týdně.

Balení: 10 x 12 ml
Fusio-Dose Concentré