logo
0

Medisco TokTok Pack - Sada pleťové péče

  • TokTok Pack
1ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 184931
+ ZDARMA
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
TokTok Pack - Sada pleťové péče

Tok Tok pack je produkt značky Stayve od jihokorejské společnosti Evie. Je součástí kosmetických přístrojů vyplývajících z nejnovějších technologií. Ve skutečnosti se jedná o externí karboxyterapeutický balíček, který se aplikuje na povrch kůže. Je to snadno použitelný a účinný přípravek proti stárnutí již od první aplikace.
Popis

Sada je určená pro péči o obličej. Působením gelu oxidu uhličitého obsaženého pod silikonovou maskou dochází ke zpevnění pokožky. Tento zábal proti stárnutí působí také na mimické linie.

Sada obsahuje 5 předřezaných masek ve tvaru obličeje. Je také k dispozici s 5 injekčními stříkačkami předplněnými CO2 gelem, každá o objemu 20 ml. Masky jsou jednotlivě baleny.

Chcete-li provést ošetření pomocí balíčku Tok Tok – Medisco, začněte čištěním a odmaštěním pokožky obličeje. Poté naneste 20 ml karboxyterapie na celý obličej. Umístěte dva ochranné bavlněné čtverečky na oči. Jemně položte papírovou masku, poté první fólii a nakonec druhou fólii, která je vyrobena ze silikonu. Tato nejnovější maska má dva zářezy navržené tak, aby držely na obou uších.

Poté, po nanesení celého balení, jemně zatlačte na obličej, aby CO 2 působil. Po 15 minutách odstraňte celé zařízení masky. Přebytečný gel odstraňte špachtlí. Vyčistěte si obličej speciálními kosmetickými houbičkami. Nakonec naneste ochranný krém dle vlastního výběru. Může to být váš denní hydratační krém nebo opalovací krém.

Gel obsažený v balení je vyhrazen pro vnější použití. Neměl by být aplikován pod kůži.
TokTok Pack