logo
0

Rexaline 3D Hydra-DepolluSkin Cream - Ochranný krém s detoxikačními účinky

  • 3D Hydra-DepolluSkin
50ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 160830
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
3D Hydra-DepolluSkin Cream - Ochranný krém s detoxikačními účinky

Ochranný krém s detoxikačními účinky 3D Hydra-DepolluSkin: to je hydratace, matující efekt, minimalizace pórů v jednom produktu! Chraňte si svoji krásu a zajistěte své pokožce ekologickou péči. Rexaline vytvořil svoji první globální péči chránící proti znečištění, jejíž dvojí účinek umožní čelit okamžitým i dlouhodobým účinkům znečištění. První „dávka“ kyseliny hyaluronové kompenzuje nedostatek vody na povrchu kůže. Jablečník obecný, který je součástí složení krému, slouží jako štít, který chrání pleť před vnější agresí a volnými radikály, a současně zajišťuje intenzivní hydrataci.

Díky přídavku moringy s peelingovým a čistícím účinkem odstraňuje částečky znečištění přítomné na pokožce. Zesílený seboregulační účinek zlepšuje strukturu pokožky, stahuje póry a dodává pleti matový nádech. Pleť je vyhlazená a projasněná. Nový komplex Rexaline optimálním způsobem hydratuje všechny úrovně epidermu. Pokožka je vyhlazená a výskyt vrásek a vráseček je omezený. Výsledkem je svěží a jasnější pleť se stejnorodějším zbarvením.

Tato gelová emulze má lehkou strukturu, která se výborně roztírá a současně pokožku hydratuje, okamžitě se vsakuje, nelepí ani nenapíná kůži a zanechává pocit pohody a dlouhodobé hydratace.

Vlastnosti:
- pleťový krém s detoxikačními účinky,
- hydratuje pleť,
- zanechává matný finiš,
- minimalizuje póry,
- chrání pleť před znečištěním,
- vyhlazuje ji,
- ihned se vstřebává.

Jak používat:
Před použitím flakon odblokujte tak, že jeho konec otočíte směrem vpravo, dokud neuslyšíte jemné kliknutí. Hydra DepolluSkin aplikujte ráno a/nebo večer na čistou a suchou pleť. Pro maximální účinnost používejte Rexaline Hydra-DepolluSkin společně se sérem Rexaline Hydra-Force.
3D Hydra-DepolluSkin