logo
0

Weleda Granátové jablko Zpevňující pleťový olej

  • Granátové jablko
30ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 127408
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Nebo vyzkoušejte další produkty z řady Pleťový olej:
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Granátové jablko Zpevňující pleťový olej

Zpevňující pleťový olej Granátové jablko je luxusní pleťový olej, který je nabitý účinnými látkami. Ty pleti dodávají intenzivní výživu a okamžitě ji rozzáří. Směs 8 pečlivě vybraných organických olejů, včetně granátového, meruňkového, avokádového a arganového, společně s výtažky z prosa pleť viditelně zpevňují a zjemňují vrásky.
Olej je bohatý na antioxidanty, které pleť chrání před volnými radikály a posilují ochrannou vrstvu pokožky. Pečující účinky jsou doplněny podmanivou vůní, která v sobě snoubí éterické oleje z vanilky, davany a pomeranče. Lehký olej se rychle vstřebává bez pocitu mastnoty, přesto dodává pokožce potřebnou výživu a aktivuje její regeneraci. Olej je vhodný pro všechny typy pleti.

VLASTNOSTI:
- zpevňující pleťový olej,
- pro všechny typy pleti,
- vyživuje pleť,
- zjemňuje vrásky,
- zpevňuje pleť,
- rozzáří ji,
- chrání pleť před volnými radikály,
- nezanechává pocit mastnoty,
- snadno se vstřebává,
- je vhodný jako podklad pod make-up.

3–4 kapky oleje aplikujte na odlíčenou navlhčenou pokožku obličeje, krku a dekoltu a lehce rozetřete. Používejte samostatně nebo v kombinaci s denním či nočním pleťovým krémem. Olej je vhodný pro každodenní péči i jako podklad pod make-up.

Meruňkový olej, avokádový olej, olej ze světlíku lékařského, pšeničný olej, jojobový olej, olej ze semínek granátového jablka, makadamový olej, sezamový olej, arganový olej, extrakt z prosa, vůně*, limonen*, linalol*, geraniol*, citral*, kumarin*.

*z přírodních esenciálních olejů
Granátové jablko